Το προάστιο των πλουσίων , Μόσχα

Στη Μόσχα την αποκαλούν «ο εθνικός δρόμος των πλουσίων». Και πράγματι, η ταχείας κυκλοφορίας Rublevskoe γεμίζει με Porsche Cayenne, hummers κ.ο.κ μέχρι απλές… Mercedes που οδηγούν τους ιδιοκτήτες τους στο προάστιο Μπαρβίκα (Barvikha).

Μπαρβίκα, Rublevskoe

Μόνο βίλες, «penthouses» και άλλα «cottages» εδώ κι εκεί, ανάμεσα στα έλατα και τους δρυς, υπάρχουν σε αυτό το προάστιο. Θα πίστευε κανείς ότι βρίσκεται στη σικάτη συνοικία Hamptons ή στο Μαϊάμι.

Barvikha, Μόσχα

Μόσχα: Τα καλύτερα μουσεία της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε!

Barvikha, Μόσχα, σπίτια


Εδώ μένουν οι περισσότεροι Ρώσοι πολιτικοί αλλά και οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι της χώρας (26, σύμφωνα με το Forbes). Και σαν να μην ήταν αρκετή η πολυτέλεια και η σπατάλη, η συνοικία Μπαρβίκα απέκτησε και την τελευταία τρέλα της Ρωσίας: ένα luxury village. Εδώ βρίσκει κανείς το τελευταίο μοντέλο Harley-Davidson ή την καλύτερη βραδινή τουαλέτα Yves Saint Laurent.

Προάστιο Barvikha, Μόσχα

Τεράστιες μπουτίκ, κατασκευασμένες υπερπολυτελή και πανάκριβα υλικά, φιλοξενούν η καθεμιά και από ένα brand. Πάρτι, εγκαίνια κα ιevents είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως και τα ημίγυμνα μοντέλα που διαφημίζουν εσώρουχα ή τουαλέτες στο δρόμο! Γιαπωνέζικα και γαλλικά εστιατόρια βρίσκονται σε κάθε στροφή.

Barvikha, Μόσχα, μπουτίκ
Μπουτίκ, Barvikha, Μόσχα


«Εδώ και τώρα, αυτή είναι η φιλοσοφία των Ρώσων οι οποίοι δεν θέλουν πια να δουλέψουν για τις επόμενες γενιές», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Mikhaïl Kouznirovitch, πρόεδρος της εταιρείας πολυτελών προϊόντων  Bosco di Ciliegi.

Εδώ οι Ρώσοι δείχνουν να έχουν ξεχάσει την κρίση που πέρασε η χώρα τους. «Η Μόσχα και το Ντουμπάι είναι οι πόλεις που αλλάζουν με τον γρηγορότερο ρυθμό στον πλανήτη», εξήγησε ο ίδιος.
Καλλιστεία, βραδιές με σταρ του Χόλυγουντ, συναλλαγές παντός είδους, όλα συμβαίνουν στο μοσχοβίτικο προάστιο όπου βρίσκεις πιο εύκολα μια μπουτίκ Armani ή Gucci παρά… φούρνο!

- Advertisement -
Barvikha, Μόσχα, ξενοδοχείο
Barvikha, Μόσχα

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ