Την απελευθέρωση της μουσικής αλλά και του ωραρίου στην εστίαση ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης ενώ για τα γήπεδα προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι. Το μέτρο της μειωμένης χωρητικότητας θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

- Advertisement -

Χθες το απόγευμα ο υπουργός Υγείας αναοίνωσε την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και την κατάργηση του ωραρίου λειτουργίας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η λειτουργία των καταστημάτων αφορά σταθερά μόνο καθήμενους πελάτες.

Από 31/1 θα ισχύσει η χαλάρωση των περιορισμών

Η χαλάρωση των περιορισμών θα τεθεί σε ισχύ από την Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

Όπως τόνισε ο υπουργός, δεν αλλάζει κάτι επί του παρόντος σε ό,τι αφορά τα μέτρα που έχουν ληφθεί στους χώρους αθλητισμού και τα γήπεδα, πρόκειται όμως να επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, ως προς την αύξηση της χωρητικότητας.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα, τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποφάσισαν να εισηγηθούν στην κυβέρνηση μερική χαλάρωση των μέτρων παρά τις ενστάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον υπουργό θα δοθεί παράταση στην ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού από 31 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της αδυναμίας πραγματοποίησης της τρίτης δόσης, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ