Στλισμένη Αθήνα Χριστούγεννα 2020

Στολίστηκε και φέτος η Αθήνα και μετά τις οδούς Ερμού, Πανεπιστημίου, Σταδίου και την πλατεία Ομονοίας σειρά είχε το Σύνταγμα, για να ολοκληρωθεί η χριστουγεννιάτικη εικόνα της πρωτεύουσας εν μέσω κορονοϊού και lockdown!

Ο φετινός στολισμός της Πλατείας Συντάγματος ακολουθεί λιτές γραμμές, αποφεύγοντας τις περσινές υπερβολές και χαρίζοντας στην Αθήνα μια κλασική χριστουγεννιάτικη εικόνα, που θα μας θυμίζει τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα που θα περάσουμε όλοι εν μέσω κορονοϊού.

Φωτογραφία EUROKINISSI

Λαμπάκια παντού και φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα αληθινό έλατο τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατεία και φωτίστηκε χριστουγεννιάτικα, ενώ πολλά λαμπάκια στόλισαν τα δέντρα που υπάρχουν τριγύρω, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Το ωραιότερο χωριό για να περάσει κανείς Χριστούγεννα (όχι τα φετινά…) που μοιάζει να έχει “ξεπηδήσει” από σελίδες παραμυθιών!

Φωτογραφία EUROKINISSI

Επιπλέον δύο φωτεινά αερόστατα συμπλήρωσαν τον στολισμό γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς τοποθετήθηκαν πίσω από το συντριβάνι και λίγα μέτρα από την είσοδο του Μετρό Συντάγματος, χαρίζοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στην πλατεία.

Φωτογραφία EUROKINISSI

Φέτος θα ζήσουμε τα πιο διαφορετικά μας Χριστούγεννα εν μέσω lockdown, οπότε και ο Δήμος Αθηναίων επέλξε να ακολουθήσει το πνεύμα των ημερών, στολίζοντας διακριτικά την πόλη, χωρίς να καταφύγει σε υπερβολές.

Στολισμένοι δρόμοι στην Αθήνα

Στολισμένοι και οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι της πόλης με πολύχρωμες γιρλάντες από λαμπάκια, αστέρια και καμπανούλες να φωτίζουν τις γειτονιές.

- Advertisement -
Η Αχαρνών φόρεσε τα γιορτινά της

Και φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων φτάνει στην πόλη, που μπορεί να μην έχει την κίνηση και τον κόσμο περασμένων εποχών, ωστόσο δείχνει πως αισιοδοξεί για το μέλλον.

Η Ερμού λιτά στολισμένη φέτος

Lockdown: Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό τα Χριστούγεννα

Υπέροχες εικόνες σε κάθε γωνιά της πόλης, που φέρνουν τα Χριστούγεννα του 2020 διαφορετικά μεν, λαμπερά δε!

Η Πανεπιστημίου στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Όσο κι αν διαφέρουν από τα προηγούμενα, στην καρδιά μας και στο μυαλό μας θα τα γιορτάσουμε με την ίδια αγάπη και προσμονή!

Η οδός Πειραιώς στολισμένη
Η λαμπερή οδός Σταδίου

Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Ευρώπη εν μέσω πανδημίας

Παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που βιώνει η Ευρώπη με τον κορονοϊό και τις απαγορεύσεις, μια αχτίδα αισιοδοξίας πλανάται πάνω από τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις που στολίζουν και φέτος τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Κάνουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι και συγκεντρώνουμε 10+1 χριστουγεννιάτικα πιάτα από όλο τον κόσμο!

Οι πόλεις ανά τον κόσμο ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα φετινά Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς ξένους επισκέπτες οι περισσότερες λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά και με τους πολίτες να βγαίνουν διστακτικά από το σπίτι τους λόγω ανησυχίας.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες και τη διαφορετικότητα των φετινών γιορτών, οι περισσότερες πόλεις στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και με αισιοδοξία και χαμόγελο υποδέχονται τα Χριστούγεννα, πάντα στο πλαίσιο της ασφάλειας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης που επιβάλλει η πανδημία.about:blank

Lockdown: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες αίρονται οι περιορισμοί ενόψει Χριστουγέννων

Εμείς κάνουμε μια βόλτα σε όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις και σας δείχνουμε τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα και τον εορταστικό στολισμό. Λαμπάκια σε όλα τα χρώματα, στολίδια και διακοσμητικά έχουν την τιμητική τους και φέτος είτε σε extravagande είτε σε minimal απόδοση!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Ελβετία
Basel, Ελβετία
χριστουγεννιάτικο δέντρο Ουγγαρία
Βουδαπέστη, Ουγγαρία
χριστουγεννιάτικο δέντρο Ουκρανία
Κίεβο, Ουκρανία
χριστουγεννιάτικο δέντρο Κολωνία
Κολωνία, Γερμανία
χριστουγεννιάτικο δέντρο Λιθουανία
Λιθουανία
χριστουγεννιάτικο δέντρο ρώμη
Ρώμη, Ιταλία
χριστουγεννιάτικο δέντρο στοκχόλμη
Στοκχόλμη
χριστουγεννιάτικο δέντρο στρασβούργο
Στρασβούργο
χριστουγεννιάτικο δέντρο βιέννη
Βιέννη

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ