ΤUI BOEING νέες θέσεις εργασίας

Στην Ελλάδα μπορεί να περνάμε οικονομική κρίση χρόνια τώρα… στο εξωτερικό όμως μια μεγάλη αεροπορική εταιρία, η ΤUI, αποφάσισε να ανοίξει τους ορίζοντες της και να δημιουργήσει εκατοντάδες νέες εργασίες για πιλότους και για πληρώματα καμπίνας.

- Advertisement -

Δύο ακόμη εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις προσέθεσε στα προγράμματα του 2020 η TUI σε προορισμούς όπως Ελλάδα, Τουρκία, Βαλεαρίδες, Κανάρια, Αίγυπτο, Μεξικό και Φλόριντα μετά την πτώχευση της Thomas Cook.

Θα προσφέρει δε περισσότερες αναχωρήσεις από περιφερειακά αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου, όπως το Μάντσεστερ, το Doncaster, το Sheffield, το Μπέρμιγχαμ, το Νικάστλ και η Γλασκόβη.

Η επέκταση των θέσεων θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για πάνω από 100 πιλότους και 200 εργαζομένων στα πληρώματα καμπίνας. Επίσης θα απασχολήσει πάνω από 50 πιλότους της Thomas Cook στην TUI Airways.Πρόκειται για μεγάλη διεύρυνση για την TUI η οποία μπορεί να μεταφέρει έως 5,5 εκατ. επιβάτες, έναντι 3,9 εκατ. του ορίου άδειας για την Jet2holidays.Μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, η On the Beach είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερο τουρ οπερέιτορ της Βρετανίας, με άδεια για μεταφορά έως 1,65 εκατ. ταξιδιωτών.

Έρχεται μια πρωτοποριακή αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια που θα εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο!

Αεροπορική εταιρεία αναζητά προσωπικό! Χίλιες προσλήψεις για τον… αέρα!

Θέλετε να εργαστείτε κι εσείς στον…αέρα; Αεροπορική εταιρεία αναζητά προσωπικό για χίλιες προσλήψεις!

Προσλήψεις, προσλήψεις και προσλήψεις… Η Delta Air Lines προετοιμάζεται να εμπλουτίσει το στόλο της για το 2020 με νέο προσωπικό. Η αεροπορική εταιρεία αναζητά 1.000 υποψηφίους που θα ενταχθούν στο πολυπληθές πλήρωμα των αεροσυνοδών.

Οι νέοι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούν στις ΗΠΑ, να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν άπταιστα Αγγλικά και να διαθέτουν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αν πάντως θέλετε η αίτησή σας να ξεχωρίσει περισσότερο, τότε η Delta αναζητά γλωσσομαθείς (εκτός από Αγγλικά), ειδικά αν μιλάτε ολλανδικά, γαλλικά, ελληνικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά ή κορεάτικα.

Παρόλο τα προνόμια, η δουλειά δεν είναι και τόσο τόσο λαμπερή όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι σωματικά εξαντλητική και όσοι προσλαμβάνονται πρέπει να αναμένουν, όπως ανακοινώνει η εταιρεία, να «εργάζονται ευέλικτα / παρατεταμένες ώρες με σύντομες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα». Όσοι θα προσληφθούν θα υποβληθούν σε εκπαίδευση έξι εβδομάδων στη βάση της Delta της Ατλάντα. (www.delta.com)

Πηγή: Icons Travellers

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ