Γολγοθά ταλαιπωρίας ζουν από χθες 80 Θεσσαλονικείς ταξιδιώτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Ρώμης Τσιαμπίνο λόγω ακύρωσης της πτήσης τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αιτία η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στα περίχωρα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν μια σειρά από πτήσεις, μεταξύ αυτών και η απογευματινή της Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες παραμένουν από χθες εκεί, αρχικά χωρίς προοπτική επιστροφής καθώς τους ενημέρωσαν ότι όλες οι πτήσεις είναι γεμάτες μέχρι τις 2 Ιουλίου!

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Από τις 6” ένας εκ των επιβατών ο κ. Λευτέρης Ζαβλιαρης έκανε λόγο για εμπαιγμό από πλευρά της εταιρείας. Μας είπαν ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πάρουν εισιτήρια εάν υπάρξουν ακυρώσεις για μια πτήση που είναι γεμάτη και φεύγει σήμερα. Φαντάζει απίθανο. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, υπήρξε και μια ένταση με αστυνομικές δυνάμεις που είχαν έρθει. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται» είπε και συμπλήρωσε πως τους παραχωρήθηκαν τελικά δωμάτια σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων. «Κάποιοι έχουν φύγει. Το οδηγούν ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε άκρη μόνοι μας. Αλλά τα εισιτήρια είναι πανάκριβα. Υπάρχουν δυστυχώς κανονισμοί που δεν υποχρεώνουν την εταιρεία να αναλάβει ευθύνη εφόσον δεν ακυρώθηκε η πτήση λόγω δική τους υπαιτιότητας. Έχουμε ενημερώσει και την ελληνική πρεσβεία, αλλά δεν γίνεται τίποτα. » είπε. «Πλήρης η απογοήτευση και από τις ελληνικές αρχές» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα:  Qantas: Προσλαμβάνει προσωπικό και μειώνει τις πτήσεις της

Πηγή: Thestival. gr

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ