Η Αθήνα έχει υπέροχα μέρη αν ψάξετε καλά. Ειδικά τώρα που έχει έρθει το καλοκαίρι, η αναζήτηση αυτή γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Όσοι έχετε κάποιον πιστό φίλο για παρέα σίγουρα θα έχετε ψάξει για τέτοια μέρη για να τα απολαύσετε και εσείς και ο σκύλος σας! Στις βόλτες που ποτέ δεν σταματώ να κάνω στην πολυαγαπημένη μου Αθήνα , δεν μπορώ να παραβλέψω όλους αυτούς τους σκυλογονείς που πάνε και έρχονται στα πλακόστρωτα.

Άντρες , γυναίκες ,ζευγάρια όλα παίζουν με τελείωμα ένα λουρί και ένα σκυλί.
Εδώ που τα λέμε μία από αυτούς είμαι και εγώ!

Οι έρευνες λένε , γιατί έχω ρίξει διάβασμα πολύ ,ότι η βόλτες με το σκύλο μας , κάνουν καλό στην υγεία. Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Διεθνές Περιοδικό Περιβαλλοντικής Ερευνάς και Δημόσιας Υγείας, οι ιδιοκτήτες σκύλων παρακινούνται να βγάλουν βόλτα το σκύλο τους επειδή αυτό τους κάνει χαρούμενους, και όχι για κοινωνικούς λόγους ή λόγους υγείας. Επίσης θεωρούν ότι αυτό ευχαριστεί και τους σκύλους τους.

Σε αυτό το μαγαζί στο Κουκάκι θα φάτε τις πιο αυθεντικές ιταλικές γεύσεις! (photos)

Διαβάστε ακόμα:  5 υπέροχες προτάσεις για μονοήμερη απόδραση δίπλα στην Αθήνα!

Αλλά πόσες επιλογές μπορεί να έχει ένας Αθηναίος για βόλτα με το σκύλο στο κέντρο της Αθήνας; Αναρωτιέσαι καθημερινά «που να τον πάω;» , «που να έχει πάρκο ;» και τελικά απελπίζεσαι και καταλήγετε μαζί να Κάνετε βόλτες γύρω γύρω από τα τετράγωνα του σπιτιού.

Επειδή αυτό το story το έχω δει και το ζω δηλαδή καθημερινά έκατσα , έψαξα και βρήκα πάρκα ιδανικά για τις βόλτες με τα τετράποδα μας! Θα τα δείξω και σε εσάς γιατί δεν είμαι καμία μονοφαγού!

Το vegan σουβλάκι για το οποίο όλοι κάνουν ουρές στα Εξάρχεια! Το απόλυτο χορτοφαγικό στέκι (photos)

Λόφος Λυκαβηττού :

Εθνικός Κήπος:

5 στέκια στην Αθήνα που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο και cool χαρακτήρα τους! (photos)

Λόφος Φιλοπάππου:

Εμείς ( εγώ και ο σκύλος για να μην απορείς)έχουμε ήδη αρχίσει τις βόλτες σε μερικά απλό αυτά και ομολογώ πως είναι ότι πρέπει! Υπάρχουν κι άλλοι ψαγμένοι σκυλογονείς εκεί και όπως καταλαβαίνετε γίνεται χαμός . Παίζουν όπως τα μωρά στην παιδική χαρά και εμείς τα χαζεύουμε.

Δεν βγάζετε το σκύλο , βγαίνετε και εσείς!!
Καλή διασκέδαση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ