Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη, το μέρος όπου συναντάται η Ανατολή με τη Δύση, με ένα συναρπαστικό 2ο μέρος από τη Βασιλεύουσα!

Στο δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ για την Κωνσταντινούπολη ο Τάσος Δούσης σας υπόσχεται ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερα “μυστικά” αυτού του τόπου.

- Advertisement -

Ο Τάσος Δούσης με την ομάδα των Εικόνων εξερευνούν το Πέραν – τη γειτονιά των Ελλήνων, διαπιστώνουν ότι η πλατεία Ταξίμ αποτελεί την πολύβουη καρδιά της Πόλης και ανακαλύπτουν τα κρυμμένα μυστικά του θρυλικού πεζόδρομου Ιστικλάλ. Ο έμπειρος ταξιδευτής και η ομάδα του δεν παραλείπουν να επισκεφτούν το Μπλε Τζαμί, το Τοπ Καπί και φυσικά να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές.

Στο ταξίδι του ο Τάσος Δούσης ανακάλυψε και τις περίφημες τσάντες “μαϊμού” στο Καπαλί Τσαρσί!

Για να γνωρίσετε και εσείς τα “μυστικά” αυτού τον μοναδικού προορισμού, απολαύστε ολόκληρο το επεισόδιο:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Όσα είδαμε στο 1ο μέρος για την Κωνσταντινούπολη στις «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση πραγματοποίησαν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, την «πόλη των πόλεων». Δείτε το επεισόδιο από το 1ο μέρος του ταξιδιού!

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη είναι ο μεγαλοπρεπής ναός της Αγίας Σοφίας, όπου ο Τάσος Δούσης σας έχει ετοιμάσει μια μοναδική περιήγηση. Επίσης, θα επισκεφτεί τη Βασιλική Κινστέρνα, που αποτελεί το μεγαλύτερο υπόγειο υδραγωγείο της Πόλης.

Στη συνέχεια, οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση «χάνονται» στο περίφημο μεγάλο παζάρι, το Καπαλί Τσαρσί και εκπλήσσονται από την ποικιλία των μπαχαρικών στην Αιγυπτιακή Αγορά, ενώ στη συνοικία Εμινονού δοκιμάζουν πεντανόστιμο σάντουιτς με ψάρι και θαυμάζουν την πολυφωτογραφημένη Γέφυρα του Γαλατά.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ