Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει το κόλπο για να έχετε έκπτωση 20-30% στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει το κόλπο για το πώς να κλείσετε ξενοδοχεία στην Ελλάδα με έκπτωση 20-30%, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν σας ταξιδέψει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από την εκπομπή του Εικόνες, σας αποκαλύπτει το μυστικό για το πώς μπορείτε να κλείσετε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, φθηνότερα από τις αναγραφόμενες τιμές της Booking και άλλων μηχανών αναζήτησης.

Επίσης, μέσα από τα βίντεο του στο προσωπικό του προφίλ, μας υπενθύμισε τον διαγωνισμό που τρέχει για ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο σε ξενώνα στην Αράχωβα, ενώ αναφέρεται και στον διαγωνισμό για 300 ευρώ δωροεπιταγή από την Clodist!

Για να κλείσετε, λοιπόν, ξενοδοχεία στην Ελλάδα με έκπτωση, απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας δίνει ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο:

- Advertisement -

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Τάσο Δούση: Μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου! (video)

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, αφού έφτασε στα χέρια του φωτογραφία όπου υπάρχει μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου! Ο ίδιος την μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια τρομερή φωτογραφία από αεροπλάνο της Olympic Air, στην οποία το παράθυρο έχει καλυφθεί με μονωτική ταινία!

Μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου της Ολυμπιακής

Πετάνε αεροσκάφη της συγκεκριμένης εταιρείας με μονωτική ταινία; Υπάρχει θέμα ασφάλειας των πτήσεων στην Ολυμπιακή; Πρέπει να πετάει το αεροσκάφος με μονωτική ταινία στο παράθυρο;

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά ο Τάσος Δούσης απαντάει στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ