Νέα αεροπορικά καθίσματα

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί λίγοι είναι εκείνοι που δεν έχουν πρόβλημα να κάθονται στις μεσαίες θέσεις στα αεροπλάνα… Για όλους τους υπόλοιπους έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς αυτές οι άβολες θέσεις αλλάζουν επιτέλους!

- Advertisement -

Όπως φαίνεται οι εταιρείες του αεροπορικού κλάδου προσπαθούν να κάνουν όλο και πιο καλύτερη την εμπειρία ταξιδιού, όπως κι αυτή η αεροπορική εταιρεία που φέρνει θέσεις που γίνονται κρεβάτια στην οικονομική κατηγορία!

Τι θα αλλάξει ακριβώς; Ένας νέος σχεδιασμός των καθισμάτων θα κάνει την εμπειρία των ταξιδιών λιγότερο κουραστική. Ο νέος σχεδιασμός S1, από την εταιρεία Molon Labe Seating, διαθέτει τρία καθίσματα οικονομικής θέσης με κλιμακωτή διάταξη, τοποθετώντας το μεσαίο κάθισμα ελαφρώς πίσω από τα καθίσματα του διαδρόμου και των παραθύρων και σε ελαφρώς χαμηλότερο ύψος. Αυτή τη στιγμή, τα καθίσματα αυτά προορίζονται για συντομότερες, εσωτερικές πτήσεις, αν και η εταιρεία αναπτύσσει μια έκδοση για μακρύτερες πτήσεις.

Molon Labe Seating - Αεροπορικά καθίσματα

Όπως αναφέρει στο CNN, ο Hank Scott, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Molon Labe Seating, «Αυτή η μικρή αλλαγή σημαίνει ότι κάθε άτομο μπορεί να απλωθεί λίγο περισσότερο».

Τα καθίσματα πιστοποιήθηκαν από την Federal Aviation Administration τον περασμένο μήνα και κατασκευάζονται από την Primus Aerospace στο Κολοράντο, και ο Σκοτ ​​δήλωσε ότι αναμένει ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο αεροπορικές εταιρείες τον Απρίλιο ή Μάιο του 2020.

Πλεονέκτημα και για τις αεροπορικές

Δεν είναι μόνο οι επιβάτες που θα είναι πιο ευτυχισμένοι με τη νέα ρύθμιση, είπε ο Scott. Τα καθίσματα είναι ελαφρύτερα από τα κανονικά καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους των καυσίμων.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τι θα λέγατε για νέα πρωτοποριακά αεροπορικά καθίσματα;

Η εταιρεία του Layer συνεργάστηκε με την Airbus, με σκοπό να αντικαταστήσουν τα ογκώδη και άβολα καθίσματα της economy class με ένα πρωτοποριακό σύστημα θέσεων.

Όπως ανέφερε ο σχεδιαστής Benjamin Hubert δεν θέλει να υπάρχει πολυτέλεια και άνεση μόνο για όσους μπορούν να ταξιδεύουν στην business class, αλλά και στην economy class.

Τι θα λέγατε για νέα πρωτοποριακά αεροπορικά καθίσματα;
Τι θα λέγατε για νέα πρωτοποριακά αεροπορικά καθίσματα;

Το κάθισμα που σχεδίασε προσαρμόζεται κατευθείαν με το σώμα του επιβάτη, οπότε είναι άκρως βολικό, και χαρίζει ταυτόχρονα ευκινησία χάρη στα «ευαίσθητα» νήματα από το οποία είναι φτιαγμένο. Ιδιαίτερο μέλημα έχει δοθεί και στο τραπεζάκι, που αποκτά πολυχρηστικές λειτουργίες και ρυθμίζεται ξανά με βάση τον εκάστοτε επιβάτη.

Τι θα λέγατε για νέα πρωτοποριακά αεροπορικά καθίσματα;

Το πρωτότυπο σύστημα θέσεων λέγεται Move και συνοδεύεται από πολλές τεχνολογίες, όπως ρύθμιση της θερμοκρασίας του καθίσματος. Ο επιβάτης θα μπορεί να ελέγχει τις ρυθμίσεις του καθίσματος μέσω ενός app στο κινητό του.

Τι θα λέγατε για νέα πρωτοποριακά αεροπορικά καθίσματα;

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα δούμε τα νέα καθίσματα στα αεροσκάφη της Airbus.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ