ακύρωση πτήσεων

Η έντονη κακοκαιρία που επικρατεί στην Ελλάδα προκάλεσε πρόβλημα στις αερομεταφορές και έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση πτήσεων.

Επίσης, ανακαλύψτε τι συμβολίζει αυτός ο κωδικός στο εισιτήριό σας;

Πιο συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις αερομεταφορές της Κρήτης με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο των Χανίων να είναι αναγκασμένο να ακυρώσει αρκετές πτήσεις από και προς αυτό.

Η πτήση της 334 της Olympic Air από Αθήνα για Χανιά ακυρώθηκε εχτές, με συνέπεια να ακυρωθεί και η πτήση 335 από Χανιά για Αθήνα της ίδιας εταιρείας.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια που έχουν εκδώσει οι επιβάτες. Ωστόσο, αναμένονται καθυστερήσεις και πρέπει να έχετε υπομονή καθώς υπάρχει περίπτωση και για περαιτέρω ακυρώσεις.

Πρόβλημα στην προσέγγισή της στο αεροδρόμιο Χανίων αντιμετώπισε και η πτήση 7778 της Ryanair από Θεσσαλονίκη για Χανιά. Αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”, πριν προσγειωθεί.

Ακύρωση πτήσεων από και προς το Ηράκλειο

Επίσης, είχαμε ακύρωση δύο πτήσεων της Ολυμπιακής και της Aegean από και προς το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Πρόκειται για τις πτήσεις 304 – 305 και 314 – 315.

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο για κορυφαίο ελληνικό προορισμό!

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο από την Αθήνα για κορυφαίο ελληνικό προορισμό μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε τη νέα απίστευτη προσφορά της Ryanair, που δίνει εισιτήρια με ούτε…17€!

Το δρομολόγιο που επιστρέφει στην αεροπορική καθημερινότητα είναι αυτό από την Αθήνα προς τα Χανιά και το αντίστροφο. Η Ryanair αναφέρει πως το δρομολόγιο ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2020 και θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές την εβδομάδα για όλους τους ταξιδιώτες.

Διαβάστε ακόμα:
Πρωταπριλιά: Τo έθιμο με τα ψέματα- Τι σημαίνει, πως ξεκίνησε & πως καθιερώθηκε

Τα τελευταία χρόνια η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία είχε αφήσει από τα πλάνα της το δρομολόγιο Αθήνα-Χανιά, και το αντίθετο. Ωστόσο, υπήρξε αρκετή κινητικότητα από ταξιδιώτες και η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την επαναφορά του δρομολογίου.

Η υπεύθυνη της Ryanair και η δήλωση για την επιστροφή του δρομολογίου

Η Chiara Ravara, υπεύθυνη της Ryanair Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά: « Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει τις πτήσεις για το δδρομολόγιο από / προς τα Χανιά, ξεκινώντας από τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές εβδομαδιαίως ως μέρος του προγράμματος του καλοκαιριού για το 2020.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξαναρχίσουμε αυτό το δρομολόγιο, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την αύξηση της κίνησης του εσωτερικού, των θέσεων εργασίας και του εγχώριου τουρισμού. Οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις για Αθήνα και Χανιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.

Επίσης, δείτε και εσείς τα αίτια και τους λόγους που πλησιάζει το τέλος για τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

Για να γιορτάσουμε αυτή τη διαδρομή, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόλις € 16,99 για ταξίδια μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020. Δεδομένου ότι οι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να μπουν στο ryanair.com και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ