Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
28.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsEllinair: Σημαντική ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό!

Ellinair: Σημαντική ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό!

Η Ellinair, έπειτα από την ανακοίνωσή της για δυνατότητα δωρεάν αλλαγής στα εισιτήρια για ένα έτος, εξέδωσε μία νέα σημαντική ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό!

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η αεροπορική εταιρεία Ellinair:

Ευέλικτα εισιτήρια με δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας (13/03/20)

Η Ellinair προσφέρει στο επιβατικό κοινό ευέλικτα εισιτήρια με δωρεάν αλλαγή επανακράτησης (free rebooking fee) για πραγματοποίηση ταξιδιού έως και τις 24/10/2020. Ισχύει για αγορά εισιτηρίων από 13/03/2020 έως 31/03/2020, σε όλα τα δρομολόγια της εταιρείας μας.

- Advertisement -

Βασική προυπόθεση για την διαδικασία επανακράτησης είναι πρωτίστως η έγκαιρη ακύρωση της κράτησης και η ταυτόχρονη επιλογή της νέας ημερομηνίας που επιθυμείτε.

*Η δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας ισχύει για τον ίδιο ναύλο και όχι για υψηλότερο (ισχύει χρέωση διαφοράς ναύλου).

Ανακοίνωση 10/03/20

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό μας κοινό, ότι για τους κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί έως και τις 12 Mαρτίου 2020, για πραγματοποίηση ταξιδιού έως και τις 31 Μαρτίου 2020, με τα τακτικά δρομολόγια της εταιρείας μας, για τις παρακάτω επιλογές

Α) Προσφέρεται η επιλογή μίας αλλαγής ημερομηνίας του εισιτηρίου χωρίς επιβάρυνση επανακράτησης  (ισχύει πιθανή διαφορά ναύλου) δηλώνοντας τις νέες επιθυμητές ημερομηνίες κατά τη διάρκεια ακύρωσης της παλαιάς κράτησης για πραγματοποίηση ταξιδιού έως και τις 24/10/2020.

Β) Προσφέρεται η επιλογή  ανοιχτού εισιτηρίου με δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης, με τις αντίστοιχες επιβαρύνσεις (πιθανή διαφορά ναύλου , χρέωση επανακράτησης).

Βασική προϋπόθεση είναι πρωτίστως η έγκαιρη ακύρωση της κράτησης από τον επιβάτη είτε καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας  στα νούμερα: 801 1008182 / 2311 224700  είτε προωθώντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης επιβατών [email protected], ενώ παράλληλα κρίνεται απαραίτητη και η φύλαξη του αριθμού εισιτηρίου για μελλοντική χρήση.

Ellinair: Η πρώτη μεγάλη είδηση από την αεροπορική εταιρεία για το 2020!

Ellinair αεροπλάνο

Η πρώτη μεγάλη είδηση από την Ellinair για το 2020 αποκαλύπτει την προσθήκη ενός νέου δρομολογίου αλλά και δύο νέων αεροσκαφών για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Ποια είναι όλα τα δρομολόγια που θα πετάξει η Ellinair; Δείτε παρακάτω!

Με αυτή την κίνηση, η Ellinair, ενισχύει, αφενός το διευρυμένο δίκτυό της και αφετέρου τη σύνδεση της πόλης της Θεσσαλονίκης, προς όφελος της περιφερειακής οικονομίας, κυρίως, όμως, του ελληνικού Τουρισμού.

Το νέο δρομολόγιο, λοιπόν, θα είναι μεταξύ Θεσσαλονίκης-Μπακού και με την προσθήκη των δύο αεροσκαφών, θα εμπλουτίσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών που προσφέρει η αεροπορική εταιρία του ομίλου Μουζενίδη επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, εκτός από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (Μπακού), τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Βόλγκογκραντ, στη Ρωσία, το Κίεβο, τη Λβιβ, την Οδησσό και το Χάρκοβο στην Ουκρανία, τη Βαρσοβία, το Κατοβίτσε, την Κρακοβία, στην Πολωνία, το Βουκουρέστι και την Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία, την Τιφλίδα, στη Γεωργία και το Βελιγράδι, στη Σερβία. 

Ειδικότερα, η Ellinair, μέλος του ομίλου Μουζενίδη, συνδέει με απευθείας πτήσεις τη Θεσσαλονίκη με το Μπακού, την Μόσχα, το Κίεβο, την Αγία Πετρούπολη, το Μινεράλνιε Βόντι, το Κρασνοντάρ, το Ροστόφ, την Σαμάρα, τη Λβιβ, τη Βαρσοβία,  το Κατοβίτσε, την Τιφλίδα, την Οδησσό, το Χάρκοβο και το Βόλγκογκραντ. Το Ηράκλειο με τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Κίεβο, τη Βαρσοβία, το Κατόβιτσε, το Βουκουρέστι, την Κλουζ Ναπόκα, την Οδησσό, το Χάρκοβο, τη Λβιβ και το Βελιγράδι. Την Κέρκυρα με τη Μόσχα, το Κίεβο, τη Ζάκυνθο και την Αγία Πετρούπολη, τον Άραξο και την Αθήνα με την Μόσχα, προσφέροντας εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση και ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές. 

Σε επίπεδο εσωτερικών πτήσεων, η αεροπορική εταιρία συνδέει την Αθήνα και το Ηράκλειο με τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,289LikesΚάντε Like
88,139 FollowersΑκολουθήστε
174,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ