Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
28.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsAegean: Προχωράει σε τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω κορονοϊού

Aegean: Προχωράει σε τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω κορονοϊού

Η Aegean ενημερώνει το κοινό και τους επιβάτες της ότι προχωράει σε τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων λόγω του κορονοϊού (COVID-19) και των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι λόγω των αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κορονοϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, θα προβεί σε σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων της Aegean για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020. 

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι η Aegean ανακοίνωσε και χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια σας αυτή την περίοδο, στις οποίες αναφέρει αναλυτικά όσα ισχύουν για τις αλλαγές στα εισιτήρια αλλά και στα δρομολόγια.

Aegean ανακοίνωση - τροποποιήσεις δρομολογίων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες για τις τροποποιήσεις δρομολογίων της Aegean

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων. Για τον λόγο αυτό, η Aegean συνιστά να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης σας εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19 ή από την υπηρεσία Πρόγραμμα δρομολογίων.  

Επίσης, παρακαλείσθε να επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει, τόσο στον λογαριασμό σας My Aegean όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας, είναι σωστά ώστε να ενημερωθείτε άμεσα από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση σας τροποποιείται. 

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,384 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ