Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
19.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Scoot επεκτείνει την αλλαγή ημερομηνίας για νέες κρατήσεις λόγω κορονοϊού

Η Scoot επεκτείνει την αλλαγή ημερομηνίας για νέες κρατήσεις λόγω κορονοϊού

-

Η Scoot, που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη low-cost αεροπορική εταιρεία, επεκτείνει την αλλαγή ημερομηνίας στις νέες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 10 Μαρτίου και 14 Μαΐου 2020, λόγω κορονοϊού.

Λόγω της αυξανόμενης κλίμακας της επιδημίας COVID-19, πολλοί πελάτες της Scoot με υπάρχουσες κρατήσεις προσπαθούν να τροποποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους πλάνα. Η Scoot κατανοεί και θέλει να δώσει στους πελάτες της την ευχέρεια να ταξιδέψουν όταν αυτοί είναι έτοιμοι. Ως εκ τούτου, στις 19 Φεβρουαρίου 2020, η Scoot παρείχε την δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας σε όλες τις υπάρχουσες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν  από τις 18 Φεβρουαρίου 2020, για τις πτήσεις που αναχωρούν από τις 20 Φεβρουαρίου 2020 και μετά.

Η χρέωση για την αλλαγή κρατήσεων καταργήθηκε, ενώ η διαφορά του ναύλου εξακολουθεί να ισχύει. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν μέσω του “Manage My Booking” στην σελίδα κράτησης ή στην εφαρμογή της Scoot για κινητά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας. Οι αλλαγές ημερομηνίας πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν από τις αρχικές ημερομηνίες αναχώρησης των πτήσεων ή και μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 – όποια από τις δύο ημερομηνίες προηγείται – για ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί έως τις 27 Μαρτίου 2021.

Από την τελευταία αυτή ενέργεια της Scoot, υπήρξε ενδιαφέρον για την πολιτική ελεύθερης αλλαγής ημερομηνίας από άτομα που εξακολουθούν να σχεδιάζουν να ταξιδέψουν, αλλά θα προτιμούσαν κάποια ευελιξία κοντά στις ημερομηνίες ταξιδιού τους δεδομένου ότι η κατάσταση παραμένει ρευστή.

Για να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους, η Scoot θα επεκτείνει τη δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας σε όλες τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10 Μαρτίου 2020 και 14 Μαΐου 2020 στην ιστοσελίδα της, στην εφαρμογή για κινητά και στο WeChat. Για τις κρατήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αλλαγή ημερομηνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τέσσερις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης για ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί έως τις 27 Μαρτίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση: www.flyscoot.com/bookwithconfidence

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Follow us

110,239LikesΚάντε Like
88,071 FollowersΑκολουθήστε
168,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ