Ένα διαμέρισμα Airbnb βγαλμένο μέσα από παραμύθι!

Τι θα λέγατε για μια διαμονή σε ένα μεγαλοπρεπές κάστρο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλιάδες, και θα το βρείτε και σε προσιτή τιμή; Κι όμως γίνεται… Στην Airbnb ανακαλύψαμε ένα διαμέρισμα βγαλμένο από παραμύθι και φυσικά σας το παρουσιάζουμε!

- Advertisement -

Το “Cozy Storybook Castle” είναι ένα κάστρο ηλικίας 100 χρόνων και βρίσκεται στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κάστρο χτίστηκε το 1917 σε μια έκταση επτά στρεμμάτων από μια πλούσια οικογένεια του Ellington. Στις αρχές του 2000, ένας λαμπρός καλλιτέχνης αγόρασε το κάστρο και αφιέρωσε πέντε χρόνια για την ανακαίνιση και την ωραιοποίησή του.

Διαθέτει τρία θεματικά υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, μια υπέροχα διακοσμημένη εσωτερική βεράντα και μεγάλο κήπο. Στον κήπο υπάρχει ένα σιντριβάνι, κιόσκι δίπλα σε μια λίμνη και μια πέργκολα με θέα σε έναν άλλο κήπο. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι για χαλαρές βόλτες που οδηγεί στο δάσος. Όλα αυτά στην τιμή των 150 ευρώ/ημέρα!

Μπορεί το κάστρο αυτό να σας φαίνεται υπέροχο για διαμονή, αλλά τελικά τo πιο διάσημο σπίτι της Airbnb είναι μια… καλύβα!

Δείτε φωτογραφίες από το όμορφο κάστρο-διαμέρισμα:

Μια εκκλησία που μετατράπηκε σε Airbnb!

Μια εκκλησία που μετατράπηκε σε Airbnb!

Το Space 428, όπως είναι το όνομά του στη πλατφόρμα της Airbnb, βρίσκεται στο Χάντσον της Νέας Υόρκης. Μετατράπηκε από εκκλησία σε πολυτελή κατοικία πριν από περίπου 6 χρόνια και ο κόσμος που νοικιάζει το διαμέρισμα ενθουσιάζεται γιατί είναι μοναδικό και ασυνήθιστο.

Το εξωτερικό μέρος μοιάζει ακόμα με εκκλησία και καθώς ανοίγουμε την κεντρική πόρτα συναντάμε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο με ψηλά ταβάνια, μια κουζίνα, μια μεγάλη τραπεζαρία καθώς και τον αρχικό βωμό και τον άμβωνα.

Η σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα περιβάλλεται από τούβλα και τα πρωτότυπα βιτρώ παράθυρα  παραμένουν άθικτα. Στη σοφίτα συναντάμε το μάστερ δωμάτιο και τέλεια θέα του κάτω ορόφου.
Υπάρχει και 2ο δωμάτιο στο ισόγειο όπου από εκεί είναι και η είσοδος για να ανέβουμε στον άμβωνα.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ