Λεωφορείο Spice Girls - Airbnb

H Airbnb δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους φαν των Spice Girls να μείνουν στο αυθεντικό λεωφορείο της ταινίας του 1997, Spice World, όπου βασίζεται στο μεγάλο ποπ συγκρότημα.

Για όσους δεν έχουν δει την ταινία, το λεωφορείο αυτό μεταφέρει τις Spice Girls γύρω από το Λονδίνο για τις παραστάσεις τους, και στο τέλος της ταινίας, το λεωφορείο καταστρέφεται από μια βόμβα.

Η Victoria Beckam στο Spice Bus
Η Victoria Beckam στο Spice Bus

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διανυκτερεύσουν τον Ιούνιο στο λεωφορείο Spice Bus, που προσφέρει προς ενοικίαση στην Airbnb μία μεγάλη φαν του συγκροτήματος. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στην καρδιά του Γουέμπλεϊ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στις 14 και 15 Ιουνίου.

Ωστόσο δεν είναι το πρώτο αγγλικό λεωφορείο που δίνεται για διανυκτέρευση, αφού έχουμε δει και το ξενοδοχείο – λεωφορείο σε χωριό της Αγγλίας.

Spice Bus - σαλόνι

Φυσικά για να μετατραπεί στο απόλυτο Airbnb και να κάνει τους επισκέπτες να νιώσουν όπως ακριβώς οι Spice Girls, το λεωφορείο ανακαινίστηκε ριζικά στο εσωτερικό του, όμως εξωτερικά μοιάζει όπως ακριβώς στην ταινία!

Το Spice Bus όπως ήταν στην ταινία
Το Spice Bus όπως ήταν στην ταινία
Το Spice Bus σήμερα
Το Spice Bus σήμερα

Το καθιστικό του περιλαμβάνει ροζ καρέκλες σινεμά με την επιγραφή νέον «Girl Power» και διαθέτει περιοδικά της δεκαετίας του 1990 και CD που βοηθούν στη δημιουργία ατμόσφαιρας της εποχής. Στον επάνω όροφο, υπάρχει χώρος για επιλογή ρουχισμού των Spice Girls, η κρεβατοκάμαρα είναι διακοσμημένη με χαλί σε animal print, και μπορεί να φιλοξενήσει 3 επισκέπτες.

Spice Bus - δωμάτιο

Όμως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες διαμονής… Όπως ότι δεν επιτρέπονται κατοικίδια, φιλοξενεί έως τρία άτομα, απαγορεύεται το κάπνισμα, ντύσιμο που αντιπροσωπεύει τη δεκαετία του 1990, ενθάρρυνση για φωτογραφίες selfie από τη θέση του οδηγού και υποχρεωτική αποχαιρετιστήρια σημείωση κατά το check-out.

Ελάτε για μια ξενάγηση στο Spice Bus, μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Δείτε και άλλα ξεχωριστά Airbnb σπίτια στο travelstyle.gr:

Προηγούμενο άρθροSummer Senses: Ανοίγει το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Πάρου!
Επόμενο άρθροΗ ελληνική εταιρεία που κάνει τη διαφορά και “ταξιδεύει” στη ραγδαία ανερχόμενη περιοχή της Νέας Υόρκης!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ