Το ταβερνάκι της Μαρίνας, Κέρκυρα

Σε αυτό το παραδοσιακό ταβερνάκι της Κέρκυρας, κρυµµένο στα στενά καντούνια της ατµοσφαιρικής συνοικίας Σπηλιάς, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, τον πρώτο λόγο έχει η µαµαδίστικη κουζίνα της Μαρίνας, την οποία λατρεύουν οι ντόπιοι.

- Advertisement -
Το ταβερνάκι της Μαρίνας, Κέρκυρα
Το ταβερνάκι της Μαρίνας, Κέρκυρα

Διόλου τυχαία καθώς κάθε πρωί πηγαίνει η ίδια στη Δηµοτική αγορά για να βρει τις πρώτες ύλες για τις συνταγές της. Τα υλικά είναι όλα φρέσκα, εποχής, οι γεύσεις καθαρές και οικείες, και οι εκτελέσεις εµπνευσµένες. Από τον µικρό κατάλογο ξεχωρίζουν οι κερκυραϊκές συνταγές! Συνοδεύστε µε ντόπιο κρασί.

Το ταβερνάκι της Μαρίνας, Κέρκυρα - φαγητό

Τip: Η Μαρίνα, µαγειρεύοντας, έχει πολλές φορές εκπροσωπήσει την κερκυραϊκή κουζίνα στο εξωτερικό, ταξιδεύοντάς τη σε Βουλγαρία, Ρουµανία, Ουγγαρία, Γαλλία και Ιταλία!

Το ταβερνάκι της Μαρίνας, Κέρκυρα - Η Μαρίνα

Info:
Τιµή: Aπό €15/άτοµο
Καθηµερινά από τις 12:00-00:00
Αγ. Σοφίας & Βελισσαρίου, Σπηλιά, Κέρκυρα, Τ. 2661 100792, Μ. 6981656001
FB: Το Ταβερνάκι της Μαρίνας

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε κι άλλες υπέροχες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε περισσότερες προτάσεις για την Κέρκυρα μόνο στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ