Για πολλούς η Ταϊτή θεωρείται ένας επίγειος παράδεισος και πράγματι οι εικόνες και μόνο του νησιού αρκούν για να ταξιδέψει κανείς με οδηγό το όνειρο.

Είναι το μεγαλύτερο νησί της Γαλλικής Πολυνησίας και βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Νήσων Εταιρείας, στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Η πρωτεύουσα του νησιού, είναι η Παπεέτε στη βορειοδυτική του ακτή.

Η φυσική βλάστηση αποτελείται από ένα εξαιρετικά πυκνό τροπικό δάσος, που περιλαμβάνει επίσης κοκοφοίνικες, πάνδανους, τροπικά καρποφόρα δένδρα καθώς και ιβίσκους

- Advertisement -

Ο τουρισμός είναι μια σημαντική βιομηχανία στην περιοχή, κυρίως στα νησιά Μπόρα Μπόρα και Μοορέα, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε ζευγάρια που θέλουν να περάσουν το μήνα του μέλιτος.

Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στην παραμυθένια ομορφιά του τοπίου, στο οποίο οι εναλλαγές του πράσινου της πυκνής βλάστησης και του απόλυτου γαλάζιου της θάλασσας εντυπωσιάζουν.

Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα!!!Που βρίσκεται;(photos)

Οι λάτρεις της θάλασσας θα βρουν εδώ ότι μπορεί να ζητήσει κανείς, από καταδύσεις ανάμεσα σε φάλαινες, σαλάχια, πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια και καρχαρίες, μέχρι ανέμελο κολύμπι και βαρκάδα. Όσοι αγαπούν τις περιπατητικές περιηγήσεις, την ιππασία και το ποδήλατο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα βουνά, τις κοιλάδες και τους καταρράκτες των ψηλών νησιών.

Απολαύστε τα μαγευτικά τοπία!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

Ο κόσμος μέσα από μαγευτικές εικόνες που μόνο το National Geographic θα μπορούσε να μας δώσει!(photos)

Σε αυτό το σημείο της γης… ξεκινάει ο κόσμος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ