προβολή της Ελλάδας

Διαρκής προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό από τον Ελληνικό Όμιλο Τουρισμού που θέλει να αναδείξει τον τόπο μας και να παροτρύνει τους ξένους να τον επισκεφθούν.

Επίσης, προλάβετε την απίστευτη προσφορά της Ryanair με 9,99€…ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης που υλοποιεί ο ΕΟΤ για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και opinion leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας διεθνώς, μέσα από σημαντικά ΜΜΕ του εξωτερικού και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στα ταξιδιωτικά πακέτα ισχυρών τουριστικών πρακτορείων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία από την Κεντρική υπηρεσία και τα 17 Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες, τους Δήμους αλλά και τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα, κινητοποιώντας πολλαπλάσια οφέλη στην τουριστική προώθηση και προβολή της χώρας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σημειώνεται ότι, από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης. Ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται και μέσα στους χειμερινούς μήνες.

Αναλυτικότερα τον μήνα Νοέμβριο:

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (13-18/11/2019) στην Αθήνα με τη συμμετοχή του εκδότη και συντάκτριας/φωτογράφου του FrontRowSociety.net , με στόχο τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για τον εμπλουτισμό των ρεπορτάζ για την πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:  ΗΠΑ: Αλλαγές στις αεροπορικές εταιρείες - Περισσότερες αποζημιώσεις στους επιβάτες

Το FrontRowSociety είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται διεθνώς. Στόχος είναι η συγγραφή αυθεντικών ιστοριών για ξεχωριστούς προορισμούς, πολυτελή ξενοδοχεία, βραβευμένα εστιατόρια, γαστρονομία και αυτοκίνηση.

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας, οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (12-29/11/2019),για δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της Arte, με σκοπό να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή Invitation au Voyage. Οι κύριες θεματικές αφορούν στην Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Ελλάδα του Σοφοκλή. Επίσης, τη Ρόδο ως μεσαιωνικό προπύργιο των Ιπποτών και τα Δωδεκάνησα εστιάζοντας στην ιταλική τους ατμόσφαιρα. Τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στους Δελφούς, την Αθήνα, τη Ρόδο, τη Λέρο, τη Θεσσαλονίκη, το Δίον και τη Βεργίνα.

Τέλος, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας διοργάνωσε δύο ταξίδια εξοικείωσης για την προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος σε παράγοντες της τουριστικής αγοράς.


Συγκεκριμένα επτά Ελβετοί και άλλοι επτά Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν διαδοχικά την Αθήνα (26-29/11/2019 και 30/11/2019 έως 3/12/2019). Σκοπός τους είναι η γνωριμία και η ανάδειξη της πόλης ως προορισμό city break, στις αγορές Αυστρίας και Ελβετίας.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ