Αεροπλάνο Aegean Airlines

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19/9) λίγο πριν την απογείωση της πτήσης Α105 της Aegean από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, σημειώθηκε νέο επεισόδιο με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορονοϊό στο αεροσκάφος.

- Advertisement -

Κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να φωνάζει διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών στο αεροσκάφος. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

Πηγή Airnews.gr

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ