χιόνια Πάρνηθα

Ο καιρός άλλαξε και το κρύο επέστρεψε για να μας θυμίσει τον χειμώνα, αποτέλεσμα αυτού ήταν σήμερα να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα.

- Advertisement -

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το Πάρκο των Ψυχών, μία ξενάγηση στο πιο creepy «μουσείο» της Ελλάδας! (video)

Η αλλαγή σκηνικού από ανοιξιάτικο καιρό στο κρύο και στα φυσικά, για την εποχή, επίπεδα έχουν φέρει χιόνια, με την Πάρνηθα να «ντύνεται» στα λευκά για πρώτη φορά.

Ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με τις νυφάδες να πέφτουν και να δημιουργούν το κατάλληλο εορταστικό κλίμα.

Ο καιρός αναμένεται να παραμείνει «άστατος» και να επιδεινωθεί τις επόμενες μέρες, με αποκορύφωμα το Σάββατο που αναμένεται να χιονίσει και σε περιοχές στην Αττική, με χαμηλότερο υψόμετρο.

Δείτε το βίντεο από τις πρώτες νυφάδες στην Πάρνηθα:

Το εντυπωσιακό «ταξίδι» πάνω από τις ομορφιές της Ελλάδας! (video)

«Πετάμε» πάνω από τις ομορφιές της Ελλάδας και ξεναγούμαστε στα πιο όμορφα και κρυφά μέρη της, μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.

- Advertisement -

Το βίντεο είναι μια ευγενική χορηγία από το Up Drones που δίνει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δει και να θαυμάσει τα πανέμορφα τοπία που «σχηματίζονται» στην ελληνική γη.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το το «διαμάντι» του Παρνασσού! (video)

Οι ομορφιές της Ελλάδας είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο, εξού και η μεγάλη τουριστική κίνηση που επικρατεί στην χώρα μας, από διάφορα σημεία της Γης.

Από απίστευτες παραλίες και μνημεία ανεκτίμητης αξίας μέχρι ποτάμια και χιονισμένες βουνοκορφές. Ένα πεντάλεπτο ταξίδι που θα σας «γυρίσει», σχεδόν, σε όλη την Ελλάδα.

Ένα βίντεο που προωθεί τα κάλλη της χώρα μας και δίνει την ευκαιρία σε έναν ξένο να ανακαλύψει «γωνιές» που δεν τις γνώριζε, που θα τον πείσουν να επισκεφθεί την χώρα μας.

Δείτε τα απίστευτα πλάνα που μας χάρισε το κανάλι, Up Drones:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ