Έρχεται εκπτωτικό mall στο κέντρο της Αθήνας

Σε εκπτωτικό mall μετατρέπεται το εμπορικό κέντρο Athens Heart στην Αθήνα, έπειτα από την εξαγορά του ακινήτου από μεγάλο αμερικανικό όμιλο.

Το εμπορικό κέντρο αλλάζει πλέον μορφή αλλά και όνομα, αφού θα μετονομαστεί σε Gazi Outlet. Την ανακατασκευή του σε premium εκπτωτικό εμπορικό αναλαμβάνει η Hines, η διεθνής επενδυτική εταιρία real estate, αφού προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα.

Ανακαλύψτε ακόμα πέντε νέα εμπορικά κέντρα έρχονται στην Αττική!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hines, το νέο mall στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Πειραιώς θα προσφέρει 22.000 τ.μ., φιλοξενώντας επώνυμες και πολυτελείς φίρμες σε προσιτές τιμές. Το νέο αυτό εγχείρημα θα έχει ως στόχο να επωφεληθεί από την εξαιρετική του τοποθεσία, καθώς απέχει περί τα 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και δύο χιλιόμετρα από την Ακρόπολη, κάτι που σημαίνει ότι φιλοδοξία του αμερικανικού επενδυτικού ομίλου είναι να απευθυνθεί και να προσελκύσει και τουρίστες, μεταξύ των επισκεπτών/καταναλωτών.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ότι το Γκάζι και το γειτονικό Μεταξουργείο έχουν εξελιχθεί σε συνοικίες φιλοξενίας σημαντικού αριθμού διαμερισμάτων, που εκμισθώνονται σε ξένους επισκέπτες μέσω ψηφιακών πλατφορμών όπως η Airbnb. Επιπλέον, το ακίνητο βρίσκεται μεταξύ της τουριστικής περιοχής κέντρου και του Πειραιά, o οποίος δέχεται 17 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Πολ Γομόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Hines στην Ελλάδα, σημείωσε: «Θεωρούμε ότι το Γκάζι είναι πολύ ζωντανή και ελκυστική περιοχή, γνωστή και για την Τεχνόπολη, κέντρο πολιτισμού κι εκδηλώσεων. Το Gazi Outlet θα αποτελέσει συναρπαστικό προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέροντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες ένδυσης, καταστήματα εστιατορίων και café, καθώς και χώρους αναψυχής». Συμπλήρωσε δε ότι η Hines έχει συνολικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων άνω του 1 εκατομμυρίου τ.μ. και διεθνή εμπειρία στην ανάπτυξη και στην εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, ενώ έχει αναδειχθεί ο μεγαλύτερος διαχειριστής εκπτωτικών κέντρων (outlet mall) στη Ρωσία.

Δείτε πως αναμένεται να είναι το νέο εκπτωτικό κέντρο στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ