Για όσους περνούν τις ημέρες τους αναζητώντας τρόπους να αποφύγουν την εργασία, υπάρχει μια δουλειά που πραγματικά σας ενθαρρύνει να μην κάνετε απολύτως τίποτα.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUΙ αναζητά 4 «επαγγελματίες – τεμπέληδες» ουσιαστικά για να κάθονται και να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Αυτοί οι «ειδικοί» θα πρέπει απλώς να κάθονται σε ένα όμορφο γραφείο με διακόσμηση που θυμίζει παραλία της Μεσογείου, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα και έχοντας τα πόδια τους μέσα στην άμμο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο «φόρτος εργασίας» τους συνίσταται στο να χαλαρώνουν και «να αγνοούν τους αγχωμένους περαστικούς και να εστιάζουν στη δική τους χαλάρωση».

Μια gelateria-cremeria που το προφιτερόλ της από 5 κορυφαίες γαλλικές σοκολάτες θα σας κολάσει!

Μεταξύ των «προσόντων», οι υποψήφιοι πρέπει να «είναι σε θέση να σκεφτούν εναλλακτικά», να μισούν πράγματα όπως η «παραγωγικότητα» και οι «προθεσμίες», να λατρεύουν να κάθονται και να είναι αληθινοί γνώστες της χαλάρωσης. Η εμπειρία του να μπορείς να κοιμάσαι στο χώρο εργασίας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Διαβάστε ακόμα:  5 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε το φθινόπωρο του 2022

Αποτέλεσμα εικόνας για TUΙ

Ενώ όσον αφορά στις «κύριες ευθύνες» της εργασίας, η απάντηση είναι «καμία». Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα είναι πως η δουλειά βρίσκεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Άλλη σημαντική πληροφορία είναι πως η δουλειά είναι μόνο για μια καθορισμένη χρονική περίοδο μεταξύ 22 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για πληρωμένες διακοπές σε ένα εργασιακό χώρο.

Ο δημοφιλέστερος αναδυόμενος ταξιδιωτικός προορισμός του 2018 που δεν τον περίμενε κανείς!

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιδιωτικό πρακτορείο TUΙ

Οι 4 «επαγγελματίες – τεμπέληδες» θα πληρώνονται ωριαία και οι βάρδιες part – time είναι μεταξύ 7 π.μ. και 13.00 και και 13.00 – 19.00.

Η TUI δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Δε χρειάζεται να στείλετε ούτε βιογραφικό σημείωμα, ούτε συνοδευτική επιστολή, απλώς να γράψετε μερικές προτάσεις σχετικά με το γιατί θα είστε οι καλύτεροι σε αυτή τη δουλειά και να τραβήξετε μια φωτογραφία σας στην πιο χαλαρή πόζα που μπορείτε.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση, μόλις που προλαβαίνετε.

Πηγή:   iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ