Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
26.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsFinnair: Καταργεί την υποχρεωτικότητα της μάσκας στις πτήσεις της

Finnair: Καταργεί την υποχρεωτικότητα της μάσκας στις πτήσεις της

Πολλές χώρες καταργούν τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον Covid-19 λόγω της αυξανόμενης εμβολιαστικής κάλυψης και της ήπιας μορφής των πρόσφατων παραλλαγών του ιού. Σύμφωνα με αυτό, η Finnair αίρει τώρα την απαίτηση να φοράτε μάσκα προσώπου σε όλες τις πτήσεις.

Από τις 25 Απριλίου, οι πελάτες και το πλήρωμα δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα προσώπου στις πτήσεις της Finnair, εκτός εάν αυτό απαιτείται ρητά από τις αρχές της χώρας προορισμού ή προέλευσης.

- Advertisement -

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να φορούν μάσκα όταν ταξιδεύουν είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι να το κάνουν. « Το αεροσκάφος θεωρείται περιβάλλον χαμηλού κινδύνου για τη μετάδοση του κορωνοϊού, χάρη στον αποτελεσματικό κλιματισμό και άλλους παράγοντες που μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης. Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε πρόσθετη προστασία για προσωπικούς λόγους, μπορείτε πάντα να φοράτε μια μάσκα FFP2 ή FFP3, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική προστασία από ιούς, ακόμα κι αν οι άλλοι στο πλοίο δεν φορούν μάσκες », λέει ο Kimmo Ketola , Ιατρικός Διευθυντής της Finnair. .

Πολλές χώρες εξακολουθούν να απαιτούν τη χρήση μάσκας στις πτήσεις από και προς τον προορισμό. Σε τέτοιες πτήσεις, τόσο το πλήρωμα όσο και οι πελάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τη λίστα των χωρών που απαιτούν μάσκες στη σελίδα ταξιδιωτικών ενημερώσεων Finnair.com ή να ελέγξουν τις ιστοσελίδες των τοπικών αρχών για λεπτομέρειες. Δεν απαιτούνται μάσκες, για παράδειγμα, σε πτήσεις εσωτερικού και σε πτήσεις από και προς τη Σκανδιναβία, ενώ στις πτήσεις από και προς την Ασία και πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς εξακολουθούν να απαιτούνται μάσκες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,476 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ