Από τη φωτογραφία και μόνο κάτι σε έπιασε. Έχουν και οι κατσαρίδες ψυχή, μην είσαι τέτοια. Το βασικό σου μέλημα είναι να μείνουν εκτός σπιτιού. Εκεί δεν ενοχλούν και δεν τις ενοχλείς. Έλα όμως που βρίσκονται στην κουζίνα, στο μπάνιο και τα μπαλκόνια σου.

Δεν φαντάζεστε ποιο αντικείμενο στο σπίτι μπορεί να γίνει φωλιά κατσαρίδων!

 

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από την παρουσία τους εύκολα και γρήγορα. Με υλικά που ήδη έχεις, δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν.

Δαφνόφυλλα

3 φυσικά tips για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες φέτος το καλοκαίρι! (photos)

Απεχθάνονται τα δαφνόφυλλα. Άρα; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Καλό θα ήταν να αφήσεις φύλλα δάφνης κοντά στα μέρη που συχνάζουν. Στα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου και στις μπαλκονόπορτες. Εναλλακτικά μπορείς να σφουγγαρίσεις το σπίτι με νερό στο οποίο θα έχεις προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα.

Πιπέρι

3 φυσικά tips για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες φέτος το καλοκαίρι! (photos)

Κάνε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη και μία σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού. Ρίξε το μείγμα στον νεροχύτη και η μυρωδιά θα κάνει τη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμα:
Ιδέες για τα ομορφότερα πασχαλινά αυγά, που δεν θα θέλετε να τα τσουγκρίσετε!

23 καταπληκτικές ιδέες που θα «απογειώσουν» το σπίτι σας!!!

 

Αμμωνία

3 φυσικά tips για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες φέτος το καλοκαίρι! (photos)

Η μυρωδιά της αμμωνίας τις απωθεί μακριά από τον χώρο σου. Διάλυσε 2 φλιτζάνια αμμωνία σε ένα κουβά νερό και άδειασέ τον στο νεροχύτη. Δε θα ξαναδείς κατσαρίδα στο μπάνιο σου.

Πηγή: ladylike.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ