Γιατί ο Ζύθος στη Θεσσαλονίκη είναι all time classic!

Oι συστάσεις περιττεύουν γι’ αυτό το μαγαζί-θρύλο της Θεσσαλονίκης! Μετράει ήδη έναν αιώνα λειτουργίας, και πλέον αποτελεί ένα διαχρονικό στέκι όσων επισκέπτονται την πόλη. Με μεγάλη εξειδίκευση στην ελληνική μικροζυθοποιία και ελληνικό-μεσογειακό ταμπεραμέντο στα πιάτα, είναι σίγουρα ένα από τα εστιατόρια που πρέπει να επισκεφθείτε.

Δείτε ακόμα: Μουσείο του ΟΤΕ: Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην ιστορία των τηλεπικοινωνίων

Αποτέλεσε το πρώτο καφέ-ζαχαροπλαστείο με «ευρωπαικό» αέρα, όπου έχουν γευµατίσει εξέχουσες προσωπικότητες της παλιάς ελίτ, όπως ο Βενιζέλος, η Μερκούρη, ο Χατζιδάκις κ.α. Σηµαντικός σταθµός στην ιστορική του πορεία αποτέλεσε η σύμπραξη με την ιδιοκτήτρια του Ζύθου στα Λαδάδικα, της πρώτης µπυραρίας στην Ελλάδα, που αποτέλεσε τη δηµιουργία ενός ισχυρού «brand» το 1995! Πλέον, τα δύο μαγαζιά αποτελούν all time classic επιλογή της πόλης.

 

 

DID FIRST…

  • Προσέλαβε γυναίκα σερβιτόρο!
  • Ήταν το πρώτο μαγαζί που έβαλε στο μενού του μόνο ελληνικά προϊόντα και ελληνικές μικροζυθοποιίες.
  • Ο κατάλογός του είναι γραμμένος σε 10 γλώσσες!

Info:
Καθημερινά 10:00-02:00
Ντορέ Ζύθος: Τσιρογιάννη 7, Λευκός Πύργος, Τ. 2310 279010
Ζύθος Λαδάδικα : Κατούνη 5, Τ. 2310 540284
 Dore Zithos zithos, Site: www.zithos.gr

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ