Οι παραλίες της Εύβοιας είναι σχεδόν αμέτρητες! Και οι περισσότερες για να μην πούμε όλες, υπέροχες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Εύβοια είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές με το αυτοκίνητο αλλά και για μικρές εκδρομές Σαββατοκύριακου.

- Advertisement -

Και το υπέροχο είναι ότι κάθε μέρα ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύπτει και μια καινούρια παραλία! Εδώ πάμε βόρεια και «βουτάμε» σε μια παραλία άγνωστη στους περισσότερους που θυμίζει… φυσική πισίνα! Πρόκειται για τη Λιανή Άμμο που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Εύβοιας από την πλευρά του Αιγαίου και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες παραλίες της βόρειας πλευράς! «Μοναχική», προσφέρει ηρεμία μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήσυχο μπάνιο σε μια παραμυθένια παραλία με ψιλή άμμο και καταγάλανα νερά.

Λιανή Άμμος Εύβοια
Photos: Haanity

Aνήκει γεωγραφικά στο χωριό Αγριοβότανο και αποτελεί μια από τις 4 παραλίες που ανήκουν στο ίδιο χωριό. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, είναι κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά και έχει πρόσβαση από το δρόμο αλλά και από τη θάλασσα. Επίσης είναι ιδανικός προορισμός για ένα Σαββατοκύριακο καθώς απέχει από την Αθήνα περίπου 3 ώρες.

Δείτε την παραλία μέσα από το εντυπωσιακό βίντεο:

Video: Haanity

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ