Η Airbnb των εκατομμυριούχων και οι εξωφρενικές απαιτήσεις!

Η Airbnb των εκατομμυριούχων είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους με “γερές” τσέπες, και όπως είναι αναμενόμενο συνοδεύεται από εξωφρενικές απαιτήσεις διακοπών!

Η Stay One Degree είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα που απευθύνεται σε εκατομμυριούχους. Με τον ίδιο τρόπο που αποφεύγουν τις πολυσύχναστες «τουριστικές παγίδες», οι πλούσιοι αποφεύγουν και τις πολυσύχναστες διαδικτυακές πλατφόρμες, δημιουργώντας τους  δικούς τους ψηφιακούς κόσμους. Όπως είναι αναμενόμενο οι πελάτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο site έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις διακοπών. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του Stay One Degree, όταν πρόκειται για διακοπές, οι δισεκατομμυριούχοι συνήθως ξέρουν πώς να φτάνουν την υπερβολή στον απόλυτο υπερθετικό βαθμό.

Να σημειωθεί ότι και η Airbnb έχει κάνει ένα βήμα στη πολυτελή διαμονή, με την Airbnb Luxe, όπου υπάρχουν καταλύματα πολυτελείας που φτάνουν και τα 15.000 € ανά διανυκτέρευση.

Το Stay One Degree είναι κάτι σαν το Airbnb αλλά μόνο για πλούσιους, και το οποίο αναλαμβάνει να τους βρίσκει πολυτελή ακίνητα για διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Για τους «κανονικούς» ανθρώπους η πολυτέλεια μπορεί να περιορίζεται σε ένα ακριβό δωμάτιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα, ή σε ένα γεύμα με σαμπάνια, χαβιάρι, λευκή τρούφα ή κάτι τέτοιο. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στις «χρυσές» απαιτήσεις των δισεκατομμυριούχων.

Διαβάστε ακόμα:  Ένα φωτογραφικό ταξίδι σε 20 εντυπωσιακά μέρη του κόσμου που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους!
Πολυτελής διαμονή

Τι ζητάνε οι απαιτητικοί πελάτες;

Πολλές φορές οι απαιτήσεις των πελατών της πλατφόρμας θα λέγαμε ότι είναι… εξωφρενικές! Δείτε μερικές από αυτές και θα καταλάβετε…

  • Σπίτι με εσωτερική πισίνα και καρχαρίες να κολυμπούν μέσα
  • Δωμάτιο πανικού που να συνδέεται με το master υπνοδωματίου
  • Ελικοδρόμιο στον κήπο του σπιτιού. Το τελευταίο έτος σημειώθηκε αύξηση κατά 500% στη ζήτηση σπιτιών με ελικοδρόμια προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μην χρησιμοποιούν δημόσια αεροδρόμια
  • Ζωγράφος στο σπίτι που θα φτιάχνει τα πορτρέτα των μελών της οικογένειας στις διακοπές τους
  • Ειδικά κελάρια με κρασιά Μπορντό ηλικίας 30 ετών και ουίσκι ηλικίας 50 ετών
  • Αλεξίσφαιρες τζαμαρίες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού
  • Ιδιωτική παραλία
  • Τα δενδρόσπιτα στον κήπο για τα παιδιά (με πλήρεις ανέσεις, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό, κινηματογράφο και αίθουσα παιχνιδιών)
  • Ένας ιδιωτικός ζωολογικός κήπος με ζωντανά εξωτικά ζώα. Συνήθως προτιμούν τίγρεις
  • Εξατομικευμένες ντουλάπες κατά την άφιξη των επισκεπτών. Διαθεσιμότητα στυλίστα και κομμώτριας

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ