Πύλη Ολύμπιου Διός, Αθήνα

Σύμφωνα με έρευνα κοινού που διεξήχθη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού, WTTC, και τη ForwardKeys η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 ευρωπαϊκές πόλεις με τις περισσότερες κρατήσεις για το πρώτο μισό του Ιουνίου του 2020 (1η-14 Ιουνίου). Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση ενώ για την χρονιά του 2019, ήταν εκτός λίστας.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Λισαβόνα με τις περισσότερες κρατήσεις έναντι της 9ης θέσης που κατείχε το πρώτο μισό του Ιουνίου του 2019. Στη δεύτερη θέση, όπως και πέρυσι, παραμένει το Παρίσι, και η Ρώμη σημειώνει πτώση από την 3η θέση το 2019 στην Πέμπτη αυτό τον Ιούνιο.

Forwardkeys θέση Ελλάδας

Σύμφωνα με την ForwardKeys, τα νέα αεροπορικά εισιτήρια που εκδίδονται για μελλοντικά διεθνή ταξίδια στην ΕΕ παρουσιάζουν μείωση 84,4% κατά το πρώτο μισό του Ιουνίου έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2019, και έναντι αντίστοιχης μείωσης 94,5% το Μάιο.

Κρατήσεις εισιτηρίων

Οι κρατήσεις στο Ην. Βασίλειο μειώθηκαν κατά 96,7% το πρώτο μισό του Ιουνίου, δηλαδή παρέμειναν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με του Μαΐου όταν η μείωση ήταν 97,2%. Οι νέες κρατήσεις πτήσεων για διεθνείς αναχωρήσεις στο μέλλον από την ΕΕ μειώθηκαν κατά 80,2% το πρώτο ήμισυ του Ιουνίου του 2020, έναντι του 2019, και έναντι μείωσης 92,3% το Μάιο.

Διαβάστε ακόμα:
Άαρχους: Η πανέμορφη... "πόλη τσέπης" της Δανίας θα σας ξελογιάσει!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ