Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
25.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Cyprus Airways ακυρώνει όλες τις πτήσεις της!

Η Cyprus Airways ακυρώνει όλες τις πτήσεις της!

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της κυπριακής κυβέρνησης των επιπρόσθετων μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Κύπρο, η Cyprus Airways προχωράει σε ακύρωση όλων των πτήσεών της.

Συγκεκριμένα, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα προβεί σε ακύρωση όλων ανεξαιρέτως των πτήσεων που ήταν προγραμματισμένες από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 30 Απριλίου.

- Advertisement -

Εκτός από την Κύπρο, ποιες άλλες ευρωπαϊκές χώρες που σταματούν να δέχονται ταξιδιώτες και επισκέπτες;

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις εν λόγω αλλαγές, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχουν το δικαίωμα 100% επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής του εισιτηρίου τους για πτήσεις από 1η Μαΐου 2020 και μετά, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Για αλλαγές σε εισιτήρια των οποίων η κράτηση έχει γίνει απευθείας με την Cyprus Airways, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 8000 8111 (δωρεάν από Κύπρο) ή στο +357 24000053 (για κλήσεις από το εξωτερικό), ενώ για αλλαγές σε εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, οι επιβάτες καλούνται να μιλήσουν με τον πράκτορά τους.

Και η Ryanair ακυρώνει όλες τις πτήσεις από/προς Κύπρο

Καθώς όλο και περισσότερες χώρες αποφασίζουν να κλείσουν τα σύνορά τους για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού, η Ryanair συμμορφώνεται με τις αποφάσεις αυτές. Αυτή τη φορά εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις από/προς Κύπρο.

Όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Η Ryanair ενημερώθηκε στις 14 Μαρτίου, από την κυπριακή Κυβέρνηση ότι δεν θα δέχεται επισκέπτες να εισέρχονται στην Κύπρο από οποιαδήποτε πτήση, μέχρι νεωτέρας.

Αυτή η απαγόρευση δεν ισχύει για Κύπριους πολίτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Ryanair προς την Κύπρο, δηλαδή οποιονδήποτε έχει κυπριακό διαβατήριο ή τους μη Κύπριους που έχουν νόμιμη άδεια παραμονής στην Κύπρο. Η απαγόρευση ισχύει για οποιονδήποτε δεν είναι Κύπριος πολίτης και θα του αρνηθεί να ταξιδέψει στην Κύπρο αν φθάσει στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την απαγόρευση της κυπριακής Κυβέρνησης.

Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι οι πελάτες που έκλεισαν πτήση της Ryainair προς την Κύπρο δεν επηρεάζονται από αυτόν τον περιορισμό ανεξαρτήτως της εθνικότητάς τους.

Όλοι οι μη Κύπριοι πελάτες που επηρεάζονται θα δικαιούνται πλήρη αποζημίωση ή δωρεάν αλλαγή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η Ryanair απολογείται για αυτή την ταλαιπωρία που προκάλεσε η απαγόρευση, η οποία είναι εντελώς εκτός του ελέγχου της.

Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε άλλες χώρες και δεν έχουν ακυρωθεί προς το παρόν οι πτήσεις, η Ryanair έβγαλε νέα ανακοίνωση για τις κρατήσεις.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,423 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ