Δεν χωράει αμφιβολία πως η Ελλάδα είναι γεμάτη εκπληκτικές παραλίες για τις οποίες η χώρα είναι φημισμένη στα πέρατα του κόσμου. Ανάμεσα στις ομορφότερες και τις πιο εντυπωσιακές είναι τα διάσημα Λαλάρια στη Σκιάθο.

Λαλάρια Σκιάθος

Η παραλία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Σκιάθου και είναι ευρέως γνωστή για τα βότσαλά της ενώ η πρόσβαση γίνεται μόνο από τη θάλασσα με καραβάκια που είναι αγκυροβολημένα στο παλιό λιμάνι του νησιού και φυσικά με σκάφη.

Τα Λαλάρια είναι από τις πιο γνωστές παραλίες όχι της Σκιάθου και της Ελλάδας μόνο αλλά του κόσμου και καθόλου τυχαία, καθώς πρόκειται για μια παραλία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά.

Λαλάρια Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος
Παραλία Λαλάρια, Σκιάθος

Γιατί; Γιατί εκτός από τα σμαραγδένια, πεντακάθαρα νερά και τα λεία λευκά βότσαλα, στην παραλία υπάρχει ένα σπάνιο φαινόμενο και φυσικά μιλάμε για τον επιβλητικό βράχο στην άκρη της με το μεγάλο άνοιγμα που μοιάζει με πύλη και τα πανύψηλα πετρώματα που σχηματίζει δημιουργώντας έτσι έναν κλειστό κόλπο με θέα το απέραντο γαλαζοπράσινο χρώμα του Αιγαίου. Οι πιο τολμηροί κολυμβητές κάνουν βουτιές από εκεί. Η συνολική εικόνα αποτυπώνει ένα τοπίο ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες…

Λαλάρια Σκιάθος

Κάθε χρόνο πάρα πολλοί τουρίστες από κάθε μεριά του επισκέπτονται τη Σκιάθο και φυσικά από τη λίστα τους δεν λείπει η συγκεκριμένη παραλία.

Λαλάρια Σκιάθος

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ