Αεροδρόμιο Σκιάθου

Η Σκιάθος προστίθεται στους νέους προορισμούς της Easy Jet με νέα δρομολόγια από το Μιλάνο και τη Νάπολη.

- Advertisement -

Ο Δήμος Σκιάθου είχε ξεκινήσει από τις αρχές του 2020 επαφές με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία με σκοπό να συμπεριληφθεί το νησί στο ευρωπαϊκό δίκτυο των προορισμών και ειδικότερα για πτήσεις από το Μιλάνο και τη Νάπολη.

Η ένταξη της Σκιάθου, ενός ήδη αγαπητού προορισμού στην ιταλική αγορά, στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της Easy Jet είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόγραμμα των πτήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

-Μιλάνο (MXP) προς Σκιάθο (JSI ): 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1 Ιουλίου 2022 έως 2 Σεπτεμβρίου 2022
-Νάπολη (NAP) προς Σκιάθος (JSI): 3 πτήσεις την εβδομάδα από 27 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου 2022

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Σκιάθος εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας με νέες πτήσεις από την Ιταλία για το 2022.Για την επίτυξη του στόχου ευχαριστούμε θερμά την κα Κατερίνα Πολλάτου, Υπεύθυνη Marketing & Development Airline της Fraport, που μας έφερε σε επικοινωνία με τα στελέχη της easy Jet , και τον κον Δημήτρη Σχοινά Lead Manager- Ανάπτυξη Αεροδρομίου της easy Jet για την εξαιρετική συνεργασία. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι η αύξηση των αεροπορικών αφίξεων στη Σκιάθο, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και το άνοιγμα σε νέες αγορές. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνέργειας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ισχυρή παρουσία της Σκιάθου στο χάρτη της τουριστικής αγοράς», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ