Κερκυραϊκή Ζυθοποιία - φεστιβάλ μπύρας

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, από τις πρώτες της Ελλάδας και καταξιωµένη εντός και εκτός συνόρων, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006, αλλάζοντας το τοπίο στην παραγωγή µπύρας!

Η εταιρεία παράγει φρέσκες, αφιλτράριστες και απαστερίωτες µπύρες από αγνές τοπικές πρώτες ύλες, απαλλαγµένες από συντηρητικά. Μέσα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πραγµατοποιείται το «πάντρεµα» τεχνολογίας και παράδοσης.

Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, Κέρκυρα

Με γνώµονα την παραγωγή καινοτόµων προϊόντων, µας προσφέρει µια σειρά από 8 ποιοτικές ετικέτες: Red Ale, Dark Bitter, Amorosa Weiss, Ιonian Pilsner, I.P.A, Epos, Corfu Beer Cellar 15, Corfu Beer Lager & Royal Ionian Radler, καθώς και µια σειρά από 3 Non-Alcoholic Fizzy Drinks (Ginger Ale lemon, Ginger Ale Orange & Cinnamon, Pink Grapefruit and Bergamot). Απολαύστε τες στα µαγαζιά της Κέρκυρας καθώς και σε επιλεγµένα σηµεία εκτός νησιού!

Διαβάστε ακόμα:  Γερμανία - Oktoberfest 2022: Επέστρεψε το φημισμένο φεστιβάλ μπύρας μετά από 2 χρόνια
Μπύρες Κέρκυρα

Tip: Διατηρούνται απαραίτητα στο ψυγείο, µε µικρή διάρκεια ζωής ακριβώς επειδή είναι φρέσκιες!

Ηighlight: Από το 2013, διοργανώνει Το Corfu Beer Festival, ένα φεστιβάλ «θεσµό» στον Αρίλλα Κέρκυρας!

Φεστιβάλ μπύρας Κέρκυρα

Info:
Αρίλλας, Κέρκυρα, Τ. 26630 52072
Site: www.corfubeer.com, FB: Corfu Beer

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε τις υπέροχες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε περισσότερες προτάσεις για την Κέρκυρα μόνο στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ