Η Marriott στέλνει μήνυμα ελπίδας με έναν όμορφο τρόπο!

Η Marriott International σε όλη την Ασία και τον Ειρηνικό φωτίζει τις ιδιοκτησίες της για να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας στους ντόπιους και τους ταξιδιώτες.

- Advertisement -

Η πρωτοβουλία “Φως για Ελπίδα” φαίνεται να εξαπλώνεται θετικά μέσα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος.

Πάνω από 270 ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις και περιοχές, από τη Σεούλ, το Τόκιο, τη Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, την Μπανγκόκ, την Κουάλα Λουμπούρ, τη Σαϊγκόν, τη Τζακάρτα, τις Μαλδίβες, το Μουμπάι και πολλά άλλα φωτίζουν τα δωμάτια τους δημιουργώντας το σύμβολο ενός χαμογελαστού προσώπου στην πρόσοψη του ξενοδοχείου. Το σύμβολο επιλέχθηκε για να προβάλλει μια ευτυχισμένη συμπεριφορά που εκπέμπει θετικότητα, με την ελπίδα ότι φέρνει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα του καθενός που το βλέπει.

Όλο τον Απρίλιο, οι επισκέπτες και οι ταξιδιώτες θα μπορούν να δουν την πρωτοβουλία “Φως για ελπίδα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Marriott International σε όλη την Ασία.

Δείτε τις φωτογραφίες από διάφορα ξενοδοχεία της Marriott που φωτίστηκαν:

Renaissance Bangkok Ratchaprasong Hotel
Renaissance Bangkok Ratchaprasong Hotel
Sheraton Grande Ocean Resort
Sheraton Grande Ocean Resort
Renaissance Riverside Hotel Saigon
Renaissance Riverside Hotel Saigon
The Westin Kuala Lumpur
The Westin Kuala Lumpur

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη και με υποκλοπή δεδομένων των πελατών της.

“Σε περιόδους αβεβαιότητας, ένα πράγμα παραμένει βέβαιο – είμαστε σε αυτό μαζί και θα βγούμε πιο δυνατά”, δήλωσε ο Craig S. Smith, πρόεδρος της ομάδας σε Ασία-Ειρηνικό στη Marriott International. “Όλοι περιμένουμε την εποχή που μπορούμε να ταξιδέψουμε ξανά, αλλά μέχρι τότε ακολουθούμε την καθοδήγηση των τοπικών αρχών και είμαστε αφοσιωμένοι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις κοινότητες στις οποίες βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας”.

“Ανεξάρτητα από το πού μπορεί να είναι οι άνθρωποι, το φως στο Marriott International θα είναι πάντα ανοικτό. “

Όπως αναφέρει η Marriott International, βάζει πρώτα τους ανθρώπους. Τα ξενοδοχεία σε όλη την Ασία-Ειρηνικό δείχνουν την εξαιρετική συλλογική δύναμη των ανθρώπων με το να βοηθούν τους άλλους. Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτοφανείς στιγμές, συνεργάτες από ξενοδοχεία σε όλη την Ασία-Ειρηνικό έχουν προσφέρει εθελοντικά πάνω από 40.000 ώρες για να εξυπηρετήσουν τις κοινότητές τους. Οι συνεισφορές περιλαμβάνουν τη δωρεά τροφίμων, την κατασκευή προστατευτικών προσωπικών εργαλείων για το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής και την εξασφάλιση καταφυγίου για τους ιατρούς και τους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ