Η νέα κρουαζιέρα που μας ταξιδεύει από την Αθήνα στο Ντουμπάι!

Η Silversea Cruises ετοιμάζει μια νέα συνδυαστική κρουαζιέρα 24 ημερών που θα ξεκινάει από την Αθήνα και θα καταλήγει στο Ντουμπάι μέσω των ελληνικών νησιών, της δυτικής Μεσογείου και της Ερυθράς Θάλασσας.

- Advertisement -

Το μεγάλο αυτό ταξίδι από την Αθήνα στο Ντουμπάι με το πολυτελές Silver Spirit, όπως είναι αναμενόμενο κοστίζει αρκετά χρήματα… Η πιο οικονομική τιμή για διαμονή σε σουίτα ξεκινάει από 11.300€ για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Silversea cruises

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνεται στη νέα προσφορά της εταιρίας για το 2020 με δυνατότητα συνδυασμού δύο ή περισσότερων ευρωπαϊκών ταξιδίων σε μία value for money εμπειρία.

Με έναρξη από το Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Οκτώβριο, και με 14 έως 36 διανυκτερεύσεις, οι συνδυαστικές κρουαζιέρες θα ταξιδεύουν σε προορισμούς της Μεσογείου, της βόρειας Ευρώπης, των βρετανικών νησιών και σε άλλους προορισμούς με 5 διαφορετικά πλοία, όπως το Silver Moon το οποίο αναμένεται να ταξιδέψει για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020.

Υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί κρουαζιέρας, όπως το πρόγραμμα 22 ημερών από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο και 20 ημερών από τη Βαρκελώνη στη Βενετία. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια κρουαζιέρα, αυτές είναι οι οδηγίες για… «πρωτάρηδες»!

Πειραιάς: Βραβείο για το καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας!

Λιμάνι Πειραιά κρουαζιέρα

Στον Πειραιά βλέπουμε συνεχώς να καταφθάνουν όλο και πιο σπουδαία κρουαζιερόπλοια, όπως το μαγευτικό «Spectrum of the Seas», και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι αναδείχθηκε ως το καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας.

Συγκεκριμένα, το λιμάνι του Πειραιά απέσπασε το βραβείο του καλύτερου λιμένος κρουαζιέρας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου από την MedCruise σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γένοβα. Το βραβείο παρέλαβε η Manager Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ ΟΛΠ Α.Ε. κα Θεοδώρα Ρήγα. Τα βραβεία Mare Nostrum Awards θεσμοθετήθηκαν φέτος για πρώτη φορά και για τη συγκεκριμένη κατηγορία ψήφισαν στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και δημοσιογράφοι. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν επίσης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες της κρουαζιέρας.

- Advertisement -
Το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ

Η MedCruise είναι η Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Αδριατικής και Ερυθράς Θάλασσας με μέλη 130 λιμάνια και 32 εταιρείες από τη βιομηχανία της κρουαζιέρας από 21 χώρες και τρεις ηπείρους.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για το πρώτο πεντάμηνο 2019 ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά παρουσίασε αύξηση περίπου 14% σε σχέση με το 2018, ενώ ιδιαίτερη άνοδο 24% σημείωσε το homeporting (αφίξεις-αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά) που αποτελεί και στρατηγικό στόχο της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu δήλωσε:
“Ο Πειραιάς αποτελεί ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO. Το μεγάλο έργο της Νότιας Επέκτασης του οποίου ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη, θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του Πειραιά ως μεγάλο λιμάνι homeport της Μεσογείου”.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ