Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
31.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Ryanair πρόσθεσε δύο ακόμα δρομολόγια από Ελλάδα στο πτητικό της πρόγραμμα...

Η Ryanair πρόσθεσε δύο ακόμα δρομολόγια από Ελλάδα στο πτητικό της πρόγραμμα για το 2022

Η Ryanair ανακοίνωσε δύο επιπλέον δρομολόγια στο πρόγραμμα του 2022 για την Ελλάδα. Πρόκειται για δρομολόγια που ξεκινούν από την Κέρκυρα με προορισμό το ένα, το Κίεβο (μία φορά την εβδομάδα) και το άλλο, το Ζάγκρεμπ (δύο φορές την εβδομάδα) από τον Ιούνιο του 2022.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία, αναφέρει: «Το άνοιγμα αυτών των νέων δρομολογίων ενισχύει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας προς την Ελλάδα και την ανοικοδόμηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη των τοπικών θέσεων εργασίας και της οικονομίας

- Advertisement -

Για να γιορτάσει αυτά τα νέα δρομολόγια , η Ryanair ξεκίνησε εκπτώσεις θέσεων με ναύλους διαθέσιμους από 29,99 € για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2022.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτά τα νέα δρομολόγια ως μέρος του προγράμματος S’22 της Ελλάδας, προσφέροντας στους πελάτες μας ακόμα πιο εκπληκτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για να επιλέξουν όταν σχεδιάζουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους. Έχοντας προσθέσει πάνω από 560 νέα δρομολόγια και ανοίγοντας 15 βάσεις τους τελευταίους 12 μήνες, η Ryanair προσβλέπει τώρα στο S’22 και την προσθήκη 65 νέων αεροσκαφών B737-8200 «Gamechanger» στον στόλο της, τα οποία προσφέρουν 4% περισσότερες θέσεις, 16 % λιγότερο καύσιμο και 40% μείωση στις εκπομπές θορύβου, καθιστώντας το πρόγραμμα S’22 της Ryanair το πιο συναρπαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέχρι σήμερα. Για να το γιορτάσουμε, ξεκινήσαμε μια έκπτωση θέσεων με ναύλους από μόλις 29,99€ για ταξίδια μέχρι το τέλος του Οκτώβρη ‘22, που πρέπει να κάνετε κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Καθώς οι αεροπορικοί ναύλοι είναι πιθανό να αυξηθούν στο S’22 λόγω μειωμένης χωρητικότητας, ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες να κάνουν κράτηση νωρίς και να αγοράσουν αυτούς τους χαμηλότερους ναύλους στο Ryanair.com/hr/en.»

Δείτε επίσης την προσφορά της Ryanair για ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Ζάγκρεμπ

Μια δελεαστική προσφορά ανακοίνωσε η Ryanair καθώς σας ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ από €14,99 με επιστροφή. Η προσφορά ισχύει για πτήση Θεσσαλονίκη – Ζάγκρεμπ.

Η Ryanair συνεχίζει τις προσφορές εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά η προσφορά αφορά σε χειμερινό ταξίδι (01/12/21 – 31/01/22) αν κάνετε την κράτησή σας μέχρι 08/12/2021 (εξαιρείται από την προσφορά το διάστημα των Χριστουγέννων 16/12/21- 06/01/22).

Ryanair προσφορά

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τις 8/12/21 για ταξίδι μεταξύ 02/12/21 – 31/01/22 και επωφεληθείτε της προσφοράς. 

Το δωρεάν τέλος αλλαγής υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Ενδέχεται να ισχύει διαφορά τιμής ναύλου και προϊόντος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. 

Αν ταξιδέψετε στο Ζάγκρεμπ μάθετε εδώ τα πάντα για την κροατική πρωτεύουσα

Δείτε ενδεικτικά:

Θεσσαλονίκη - Ζάγκρεμπ

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς «μηδενικού τέλους αλλαγής πτήσης» εκδίδονται από τον Όμιλο Ryanair και τα Γραφεία της Ryanair στο Δουβλίνο, στην οδό Airside Business Park, Swords, Ιρλανδία (εφεξής «Ryanair»). 
  • Η προσφορά για το μηδενικό τέλος αλλαγής πτήσης ισχύει μόνο για κρατήσεις μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου 2021. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά «μηδενικού τέλους αλλαγής πτήσης», το ταξίδι με τις νέες πτήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από την 10η Ιανουαρίου 2022 (συμπεριλαμβανομένης).
  • Οι αλλαγές πτήσης πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από τις αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες αναχώρησης. Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν εντός 7 ημερών από τις αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες αναχώρησης θα υπόκεινται στα τυπικά τέλη αλλαγής πτήσης που ορίζονται στον Πίνακα Χρεώσεων.  
  • Εάν ο ναύλος που σχετίζεται με νέες ημερομηνίες πτήσης είναι υψηλότερος από αυτόν που καταβλήθηκε για τις αρχικές ημερομηνίες πτήσης, τότε ο πελάτης πρέπει να πληρώσει οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ του αρχικού και του νέου ναύλου. Τυχόν διαφορές στις τιμές των συμπληρωματικών προϊόντων πρέπει επίσης να καταβληθούν. Τυχόν διαφορές στις τιμές των συμπληρωματικών προϊόντων πρέπει επίσης να καταβληθούν.
  • Δεν επιτρέπεται αλλαγή ονόματος ως μέρος αυτής της προσφοράς. Όλες οι αλλαγές ονόματος υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής ονόματος που ορίζεται στον Πίνακα Τελών
  • Περαιτέρω αλλαγές μπορούν να γίνουν αλλά θα υπόκεινται στην πολιτική τελών αλλαγής πτήσης σύμφωνα με το άρθρο 3.1.5 των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Μεταφοράς, όπως ισχύει. Εάν έχετε ήδη επιβιβαστεί στην εξερχόμενη πτήση της κράτησης, μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή στην ημερομηνία της πτήσης επιστροφής, εάν το επιθυμείτε. 
  • Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε την πτήση για όλους τους επιβάτες στην κράτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair.
  • Αν έχετε κάνει κράτηση θέσης, οι ίδιες θέσεις θα εκχωρηθούν στη νέα πτήση. Εάν οι θέσεις που αγοράσατε δεν είναι διαθέσιμες στη νέα πτήση, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε νέες θέσεις. Εάν οι νέες επιλεγμένες θέσεις είναι ακριβότερες, θα χρεωθείτε τη διαφορά.   
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.
  • Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Μεταφοράς της Ryanair.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,302LikesΚάντε Like
88,200 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ