Η Skyserv εγκαινίασε τη λειτουργία της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Με σημαντική εμπειρία σε 36 αεροδρόμια στην Ελλάδα και περισσότερους από 150 πελάτες, η εταιρεία κέρδισε πρόσφατα το διαγωνισμό για την τρίτη άδεια για υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης».

Η Skyserv ξεχωρίζει για το επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης των υπηρεσιών της. Προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίγεια εξυπηρέτηση των αερομεταφορών και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε συνεργαζόμενη εταιρία.
Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, σε προσλήψεις προσωπικού και στο επιχειρηματικό πλάνο της επόμενης τριετίας προβλέπεται η αύξησή τους, καθώς και η διεύρυνση των διεθνών στρατηγικών συνεργιών. Μετά την αεροπορική εταιρεία SKY express, η οποία δραστηριοποιείται όλο το χρόνο στην Κύπρο αλλάζοντας ήδη το τοπίο των κυπρια-κών αερομεταφορών, η είσοδος της Skyserv στην κυπριακή αγορά με την επωνυμία Skyserv (Cyprus) Ltd επιβεβαιώνει την βούληση του Ομίλου IOGR να επενδύσει στην κυπριακή αγορά με τρόπο μόνιμο, βιώσιμο και σταθερό, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την Κυπριακή Οικονομία και τον Κυπριακό Τουρισμό.

Διαβάστε ακόμα:  Emirates και United ενισχύουν την παρουσία τους στην παγκόσμια αγορά μέσω νέας συμφωνίας

Όπως δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Skyserv, κ. Μάρθα Γεωργιλά, «Ο Όμιλος έφτασε στην Κύπρο με τη SKY express, πριν από δύο χρόνια, στηρίζοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές και τους ανθρώπους της χώρας. Σήμερα, αυτή η σχέση ενισχύεται περαιτέρω με μία νέα, μεγάλη επένδυση στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (groung handling) του αεροδρομίου. Με νέες, εξειδικευμένες θέσεις εργασίας, ενισχύουμε μια αγορά που ωφελεί πολλαπλά την Κύ-προ. Στη SKYserv είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κοινά επωφελής και επιτυχημένη πορεία θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά”.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ