Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
35.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΙσπανία: Θα θέσει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Ισπανία: Θα θέσει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Η Ισπανία ετοιμάζεται να θέσει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που δεν θα αφορούν μόνο στους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους.

Περιορισμούς τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους ετοιμάζεται να θέσει η Βαρκελώνη στην διάσημη τοποθεσία Bunkers del Carmel, καθώς είναι το σημείο όπου γίνονται τα περισσότερα πάρτι, ενώ παράλληλα πρόκειται για την τοποθεσία εκείνη με την πανοραμική και καλύτερη θέα της πόλης ενώ είναι πόλος έλξης, όχι μόνο τουριστών αλλά και ντόπιων την ώρα του ηλιοβασιλέματος, που δημιουργείται ένα πραγματικά συγκλονιστικό θέαμα καθώς ο ήλιος δύει…

- Advertisement -

Ωστόσο, οι περιορισμοί κρίνονται απαραίτητοι καθώς μεθυσμένοι τουρίστες δυστυχώς άρχισαν να χρησιμοποιούν αλκοόλ και ναρκωτικά στη συγκεκριμένη περιοχή -όπως και σε πολλά άλλα μέρη της Ισπανίας. Ως εκ τούτου οι αρχές τους έχουν προειδοποιήσει με νέους κανόνες, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουν όλοι και να ακολουθούν.

Bunkers del Carmel,
Bunkers del Carmel,

Εκτός αυτού, η χώρα επεκτείνει τους περιορισμούς και σε άλλους τομείς.

-Τα διαβατήρια των ταξιδιωτών πρέπει να ισχύουν για τουλάχιστον 3 μήνες, αν και δεν χρειάζεται να έχει κανείς βίζα για να ταξιδέψει σε χώρες της ζώνης Σένγκεν για έως και 90 ημέρες. Ένας νέος κανόνας επίσης που υιοθετείται για τη σφράγιση των διαβατηρίων τόσο κατά την άφιξη ή την έξοδο από τη χώρα θα επιτρέπει να παρακολουθείται η χρονική διάρκεια παραμονής στη χώρα.

-Η ισπανική κυβέρνηση δημοσίευσε επίσης νέους κανόνες που υποδεικνύουν ότι οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα για τη διαμονή τους ενώ επιπλέον, πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη διαμονής και αποδεικτικά στοιχεία πτήσης επιστροφής ή εισιτηρίου μετάβασης.

-Η αστυνομία στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα έχει εξουσιοδοτηθεί να κλείσει τα πάρτι και μπορεί να επιβάλει πρόστιμα στο τέλος της νύχτας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, εάν ένα πάρτι πραγματοποιηθεί σε προστατευμένο φυσικό χώρο ή πολύ κοντά σε σπίτια, όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορούν να τιμωρηθούν με πρόστιμο έως και 25.000 λίρες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,292LikesΚάντε Like
88,378 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ