Παραλία Κανταρέ
Η παραλία Κανταρέ ιδανική για στιγμές ηρεμίας. Φωτό: korinthos.gr
- Advertisement -

Αν αρνείστε πεισματικά να δεχτείτε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, δεν είστε οι μόνοι. Όσο ο καιρός μας το επιτρέπει, μπορούμε να απολαμβάνουμε μίνι εξορμήσεις σε όμορφους προορισμούς και να πηγαίνουμε για μπάνιο σε όμορφες παραλίες. Το travelstyle σας καλεί να γνωρίσετε την παραλία Κανταρέ στην Κορινθία, μια διαφορετική πρόταση σε μια παραλία με μαγικά νερά μια ανάσα από την Αθήνα!

Πού βρίσκεται η παραλία Κανταρέ

Η παραλία Κανταρέ βρίσκεται στη δυτική Κόρινθο, λίγα χιλιόμετρα πριν από το λιμάνι του Λεχαίου, που αποτελεί βιότοπο φιλοξενώντας αποδημητικά πτηνά. Ακολουθήστε την παλιά εθνική οδό και θα την δείτε να απλώνεται μαγικά στα δεξιά σας. Είναι μια μεγάλη ακτή, μήκους 600 μέτρων, που εξωτερικά έχει βότσαλα ενώ μέσα στη θάλασσα είναι αμμώδης.

Ελιά, η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Μυκόνου που πρέπει να επισκεφτείτε
παραλία Κανταρέ χάρτης

Η παραλία Κανταρέ είναι ιδανική και για οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους ήρεμα, αφού τα νερά είναι σχετικά ρηχά και βαθαίνουν ομαλά. Στην παραλία θα βρείτε οργανωμένο κι ανοργάνωτο τμήμα, που σημαίνει ότι αν θέλετε μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα όταν φτάσετε, αφού διαθέτει καφετέριες και ταβερνάκια.

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κανταρέ
Η παραλία Κανταρέ το ηλιοβασίλεμα. Φωτό: sfedona.gr

Η παραλία Κανταρέ ήταν πολύ δημοφιλής στη δεκαετία του ’90, σήμερα ωστόσο έχει λίγο “παραγκωνιστεί” από πιο in επιλογές στην περιοχή. Ωστόσο, αξίζει να την επισκεφτείτε, αφού το πανέμορφο τοπίο και τα πεντακάθαρα νερά της που γεμίζουν την ψυχή με γαλήνη και φτιάχνουν τη διάθεση, είναι πανέμορφα, ειδικά αν επιλέξετε να μείνετε μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Παραλία Πρέβελη: Η μαγική παραλία στην Κρήτη με το φοινικόδασος και τον παραπόταμο

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -