πωλήσεις και ενοικιάσεις τροχόσπιτων

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο να προκαλεί προβλήματα σε πολλούς τομείς της οικονομίας, υπάρχουν όμως, όπως φαίνεται, και κλάδοι που καταγράφουν άνοδο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και οι εταιρείες πωλήσεων και ενοικιάσεων τροχόσπιτων, αφού πολλοί τις προτιμούν για… καραντίνα εν κινήσει.

Οι εταιρείες πωλήσεων και ενοικιάσεων τροχοβιλών, τροχόσπιτων και λεωφορείων, ιδιαίτερα σε μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ, εξυπηρετούν ένα νέο πελατολόγιο, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους που προτιμούν να περάσουν την καραντίνα εν κινήσει, άνθρωποι που είναι φορείς του κορονοϊού αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν επιβάλει νοσηλεία, ταξιδιώτες που είναι εγκλωβισμένοι και επιδιώκουν να αποφύγουν τα αεροδρόμια, ιατρικό προσωπικό το οποίο οφείλει να απομακρυνθεί από την οικία του ή να βρίσκεται κοντά στο χώρο εργασίας του αλλά και μέλη των κατά τόπους κυβερνήσεων.

Τροχόσπιτο ταξίδι

Οι τιμές πώλησης και ενοικίασης τροχόσπιτων εξαρτώνται από τις παροχές που προσφέρουν, για παράδειγμα αυτοκινούμενα τα οποία κοστίζουν περισσότερα από 750.000 δολάρια, ενοικιάζονται σε τιμές που ξεκινούν από 12.500 δολάρια για 7 ημέρες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ανέσεις όπως χωριστό υπνοδωμάτιο, τζάκι, πλυντήριο, στεγνωτήριο, λουτρά και wc ενώ με επιπλέον αμοιβή παρέχεται στους πελάτες και οδηγός. Εσείς έχετε δει το πιο ακριβό τροχόσπιτο στον κόσμο;

Διαβάστε ακόμα:  Το πρώτο 100% ηλεκτρικό επιβατηγό αεροσκάφος ξεκίνησε τις πτήσεις του

Οι εταιρείες αυτές δίνουν μεγάλη προσοχή στο υγειονομικό κομμάτι, γι’ αυτό εφαρμόζουν αυστηρά προγράμματα καθαρισμού και συγκεκριμένα πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να τηρούν οι πελάτες που επισκέπτονται τις αντιπροσωπείες ή τα γραφεία ενοικίασης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και οι κρατήσεις σε κρατικά κατασκηνωτικά κέντρα όπως είναι τα California State Parks αυξήθηκαν κατά 77% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, πρόσφατα ανακοινώθηκε η προσωρινή αναστολή των εν λόγω εγκαταστάσεων, δυσχεραίνοντας την επιλογή της μόνιμης παραμονής ενός τροχόσπιτου στον ίδιο χώρο.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ