Σε έναν από τους πιο εκλεπτυσµένους χώρους της Παλιάς Πόλης, που αφήνουν ανεξίτηλο το στίγµα τους στη χανιώτικη γαστρονοµική σκηνή εδώ και 23 χρόνια, αρώµατα Μεσογείου σµίγουν µοναδικά µε εκλεπτυσμένες τεχνικές!
Aπό τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή, Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

KARYATIS002
Εδώ και 23 χρόνια αποτελεί µια σταθερή γαστρονοµική αξία µε οικοδεσπότες τον Γιάννη και την Carmel Καραπατάκη. Έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για την προνοµιακή τοποθεσία του στην καρδιά του Παλιού Λιµανιού και, βέβαια, για τον εντυπωσιακό χώρο µε τις clear γραµµές, τις λευκές και τιρκουάζ πινελιές της αυλής, το ατµοσφαιρικό interior µε το επιβλητικό µπαρ και τη σάλα του επάνω ορόφου µε την ψηφιδωτή οροφή.

KARYATIS003Η λεπτοµέρεια κάνει τη διαφορά και στο µενού, που αναδίδει αρώµατα Ιταλίας αλλά και Ιαπωνίας, αφού δυναµικό «παρών» δίνουν ευφάνταστες προτάσεις σε pizza, risotto, pasta και πληθωρικά πιάτα, ειδικά το µοσχαρίσιο φιλέτο «Kariatis» µε προσούτο Αγίου Δανιήλ, σάλτσα βουβαλίσιας µοτσαρέλας µε ρόκα, σπαράγγια και λιαστές ντοµάτες.

KARYATIS001Η λίστα κρασιού επικεντρώνεται σε εκλεκτές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ ένα ντελικάτο επιδόρπιο ή ένα ποτό από τα premium labels του «καλοδιαβασµένου» µπαρ µε τους ήχους lounge µουσικής είναι πάντα ο καλύτερος επίλογος! Καθηµερινά (όλον το χρόνο) 18:00-00:00.

info:
Κατεχάκη 12, Παλιό Λιµάνι, Τ. 28210 55600

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα Χανιά στο Best in Travel Chania 2016

Cover Chania mag 2016_free copy_low

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ