Ένα και μόνο άτομο ευθύνεται για πάνω από το 90% των ανώνυμων καταγγελιών για θόρυβο που έλαβε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου πέρυσι, δηλαδή για 12.272 καταγγελίες ή κατά μέσο όρο 34 καταγγελίες την ημέρα!

Το άτομο αυτό κατάφερε να διπλασιάσει το 2021 τον αριθμό των καταγγελιών για θόρυβο που έκανε το 2020, τον σεβαστό αριθμό των 6.227, παρόλο που η κίνηση των αεροπλάνων αυξήθηκε μόνο κατά περίπου 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Ο άγνωστος καταγγέλλων, ο οποίος φέρεται να ζει στο Ongar, βορειοδυτικά του Δουβλίνου, είναι προφανώς σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τη δραματική αύξηση των καταγγελιών θορύβου που δέχεται το αεροδρόμιο του Δουβλίνου από το 2019. Μέχρι πριν από τρία χρόνια, το αεροδρόμιο λάμβανε περίπου 1.500 καταγγελίες ετησίως, αλλά το 2021 ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα ύψη σε 13.569. Είναι ενδιαφέρον ότι χωρίς τις κλήσεις που έκανε αυτός ο μυστηριώδης κατά συρροή παραπονούμενος, το αεροδρόμιο θα είχε λάβει μόνο 1.296 κλήσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία

Σύμφωνα με τον Irish Independent, το ίδιο άτομο έχει ήδη ξεκινήσει πολύ καλά και το 2022, καθώς ευθύνεται για 5.276 παράπονα από τα συνολικά 5.573 που κατέγραψε το αεροδρόμιο του Δουβλίνου τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους. Έχει ήδη βελτιώσει την αναλογία του, με μέσο όρο 59 καταγγελίες ανά ημέρα.

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροRyanair – προσφορά: Με την αγορά ενός εισιτηρίου ακόμα ένα στη μισή τιμή!
Επόμενο άρθροΤο γραφικό και ιστορικό χωριό της Νάξου που θα μπορούσε να είναι σκηνικό ταινίας εποχής…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ