Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
22.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΚύπρος: Απολαύστε τις ομορφιές της στο Περιπατητικό Φεστιβάλ 2019

Κύπρος: Απολαύστε τις ομορφιές της στο Περιπατητικό Φεστιβάλ 2019

Η Κύπρος είναι ένας παράδεισος γι’ αυτούς που αγαπούν τη φύση και την πεζοπορία. Το Περιπατητικό Φεστιβάλ Κύπρου 2019 το διοργανώνουν το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Τμήμα Δασών, από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 12 Μαΐου, και σας προσκαλούν να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε τα μονοπάτια της Κύπρου.

Από τις μαγευτικές ακρογιαλιές μέχρι και τις βουνοκορφές με τα πευκόφυτα δάση, οι περιπατητικές διαδρομές που προτείνονται θα σας ενθουσιάσουν. Ελάτε κοντά στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση της Κύπρου για αναζωογόνηση και χαλάρωση.

- Advertisement -
Περιπατητικό Φεστιβάλ Κύπρου 2019

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, και  συνοδούς του Τμήματος Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο. Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει το Υφυπουργείο από διάφορες πόλεις.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους. 

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο διατίθεται από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του Υφυπουργείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Υφυπουργείο Τουρισμού για επιπρόσθετη πληροφόρηση.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Δείτε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,475 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ