Παραλία Σαλιάρα, Θασός
Η παραλία Σαλιάρα στη Θάσο.

Μπορεί το καλοκαίρι τυπικά να τελείωσε, αυτό δε σημαίνει ότι τελείωσαν οι διακοπές ή οι ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις. Όσο ο καιρός είναι καλός μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εποχή και να παρατείνουμε λίγο ακόμα το καλοκαίρι. Πολλοί ήταν αυτοί που και φέτος πήγαν διακοπές με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές σε όμορφα μέρη της χώρας μας. Δείτε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που επέλεξαν οι ταξιδιώτες με τον Κοινωνικό Τουρισμό!

- Advertisement -

Τι έδειξαν τα στοιχεία του ΟΑΕΔ

σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, σχεδόν 46.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού έχουν ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα από την 1η μέχρι τις 17 Αυγούστου, ενώ την ίδια στιγμή ενεργοποιήθηκαν ακόμα 7.500 επιταγές ακτοπλοϊκής μετακίνησης.

Χαλκιδική
Η Χαλκιδική είναι ο πρώτος προορισμός που επέλεξαν οι ταξιδιώτες του προγράμματος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2019, είχαν ενεργοποιηθεί περίπου 9.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού σε τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι 15 δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Χαλκιδική με 9.881 επιταγές και ακολουθούν η Εύβοια, η Θάσος, η Πρέβεζα, η Πιερία, η Λευκάδα, η Αργολίδα, οι Σποράδες, τα Χανιά, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα, η Μαγνησία και αμέσως μετά η Μεσσηνία, η Κεφαλλονιά και η Χίος.

Οι 20 δημοφιλέστεροι προορισμοί της χώρας με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ