Το Αγκίστρι στις 14 και 15 Μαρτίου θα φιλοξενήσει αγώνες ορεινού τρεξίματος “HardSun Trail”, στους οποίους αν λάβετε μέρος θα κερδίσετε και 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Οι αγώνες οι οποίοι αναμένεται να συμβάλλουν στην τόνωση της τουριστικής κίνησης στο νησί, σε μήνα εκτός θερινής σεζόν, θα σηματοδοτήσουν και την έναρξη περαιτέρω προσπαθειών για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Τα μονοπάτια του Αγκιστρίου σας οδηγούν από την χρυσαφένια παραλία σε ένα σκληρό πετρώδη τοπίο στην υψηλότερη κορυφή του νησιού που κόβει την ανάσα.

- Advertisement -
Hardsun Trail Αγκίστρι 2020

Το HardSun Trail θα περιλαμβάνει τρεις αγώνες στο δάσος του Αγκιστριού, δύο αγώνες για ενήλικες, των 27 και των 10 χιλιομέτρων και μία ειδική διαδρομή για τα παιδιά.

  • HardSun Trail – 27 χλμ με θετική υψομετρική 937μ.
  • Αγκιστράκι Trail – 10 χλμ με θετική υψομετρική 367μ.
  • Kids Fun Race – 1,5χλμ.

Το «HardSun Trail» έρχεται να καταπλήξει κάθε αθλητή ορεινού τρεξίματος και λάτρη της φύσης και όχι μόνο, με δύο διαδρομές στο καταπράσινο και γεμάτο από πεύκα δάσος του Αγκιστρίου. Μια πολύ υποσχόμενη διοργάνωση που εμπνεύστηκε μέσα από ευαισθησίες και συναισθήματα. Η διοργάνωση θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα και αυτό το μήνυμα είναι περιβαλλοντικού χαρακτήρα: Zero Waste, Plastic Free, NO Smoking, ECO friendly.

Και επειδή είναι ωραίο να συνδυάσετε τον αθλητισμό με τις διακοπές, δείτε πως θα περάσετε 48 υπέροχες ώρες στο αυθεντικό νησί… μια ανάσα από την Αθήνα!

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν δεχθεί να μειώσουν κατά 50% το εισιτήριο των αθλητών, οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μεγαλύτερη συμμετοχή. Κάποιο ποσό από τα έσοδα θα δοθεί στα σχολεία, κυρίως για να καλύψει τις αθλητικές τους ανάγκες αλλά και οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες σχολικές δαπάνες. Οι παιδικοί αγώνες είναι δωρεάν, γεγονός που αποτελεί  κίνητρο για τα παιδιά, ώστε να ασχοληθούν εντατικότερα με τον αθλητισμό.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ