Πορτοφόλι - αξεσουάρ ταξιδιού

Αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς ένα αξεσουάρ για τα ταξίδια σας που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Με αυτό το πορτοφόλι ταξιδιού θα αποθηκεύετε όλα σας τα έγγραφα και τα προσωπικά σας αντικείμενα, όπως το κινητό, χωρίς να τα χάσετε ποτέ ξανά! Θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε τόσο συχνά…

Μπορεί να μην έχετε χάσει μέχρι στιγμής κάποιο διαβατήριο, τηλέφωνο ή ταυτότητα σε ένα αεροδρόμιο, αλλά σε πολλούς συμβαίνει διότι συνήθως τα κρατάνε όλα στα χέρια με αποτέλεσμα όταν φτάσουν στην πύλη να συνειδητοποιούν ότι κάτι από όλα αυτά τους λείπει. Γι’αυτό το λόγω ψάξαμε και βρήκαμε ένα πορτοφόλι ταξιδιού στην Amazon που στοιχίζει μόνο 13€.

Πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού

Και για να δούμε αν συμφέρει σίγουρα αυτή η αγορά να σας ενημερώσουμε ότι έχει πάνω από 3000 κριτικές και βαθμολογία 4,5 αστέρια. Ανατρέξαμε και σε μερικές κριτικές για να μάθουμε την εμπειρία όσων έχουν προμηθευτεί το πορτοφόλι ταξιδιού, και μάθαμε ότι βοηθάει πολύ στην οργάνωση, έχει καλή ποιότητα, εξυπηρετεί πολύ ότι έχει θέση και για το κινητό και το μέγεθός του είναι ιδανικό.

Το πιο θετικό αυτού του αξεσουάρ είναι ότι έχει μια θέση σχεδόν για τα πάντα, συγκρίνωντάς το με ένα κανονικό πορτοφόλι! Τι εννοούμε; Χωράει πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, στυλό, διαβατήριο, κάρτες επιβίβασης, μετρητά, νομίσματα και ακόμη και το κινητό. Έχει επίσης και ένα μικρό γάντζο για να ασφαλίσει τα κλειδιά σας ενώ ταξιδεύετε. Έτσι θα έχετε πραγματικά όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος και μπορείτε να το βρείτε σε 35 χρώματα!

Πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού

Τέλος, είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό, ώστε να μην ανησυχείτε για τις συνθήκες που μπορεί να αντέξει με τα πολλά πέρα δώθε σε διάφορες χώρες. 

Εκτός από αυτό, ανακαλύψαμε κι άλλο ένα πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού που θα σας λύσει τα χέρια!

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενο άρθροΤο Ντουμπάι του χθες και του σήμερα… Δείτε την εκπληκτική αλλαγή! (video)
Επόμενο άρθροΜύκονος: Μια εκπληκτική βίλα για τα μάτια σας μόνο! 2900 ευρώ την ημέρα, αξίζει τον κόπο;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ