Ελευθέριος Βενιζέλος εξωτερική φωτογραφία

Αρκετά μεγάλη αύξηση παρατηρήθηκε στην επιβατική κίνηση του διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου.

Επίσης, η Aegean Airlines αναζητάει προσωπικό για πρόσληψη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι σημείωσε αύξηση της τάξης του 6,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Πιο ειδικά, στο 10μηνο του έτους, η κίνηση στο αεροδρόμιο ανήλθε στους 22,27 εκατομμύρια επιβάτες, με την κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, να παρουσιάζει αύξηση 1,3% και 8,6%, αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τον μήνα Οκτώβριο, σημειώθηκε αύξηση 4,3%, με τους επιβάτες να φθάνουν τα 2,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων το 1,63 εκατ. ήταν επιβάτες εξωτερικού, με αύξηση 7,2%. Η κίνηση εσωτερικού, συνέχισε για τέταρτο συνεχόμενο μήνα να είναι μειωμένη σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, δηλαδή 669 χιλιάδες επιβάτες, λιγότεροι κατά 2,2% (684.924 επιβάτες).

Τέλος, ο αριθμός των πτήσεων το δεκάμηνο του έτους, ανήλθε σε 196.665, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 4,7%. Τόσο οι πτήσεις εωτερικού, όσο και εξωτερικού, παρουσίασαν άνοδο της τάξης του 6% και 3,7 αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα:  Προσγείωση - θρίλερ στο Μαϊάμι: Αεροπλάνο με 137 επιβαίνοντες σύρθηκε στον αεροδιάδρομο και πήρε φωτιά!

Aegean: Αναλαμβάνει την τουριστική προβολή του Νοτίου Αιγαίου!

Η AEGEAN ήρθε σε συμφωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε να αναλάβει την τουριστική προβολή στα μέσα δικτύωσής της.

Οι ενέργειες αφορούν την προβολή της Περιφέρειας στα μέσα προβολής της Aegean, ως εξής:

-Στα newsletters της AEGEAN στις 5 βασικές αγορές , δηλαδή Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία.

-Με διαφημιστική προβολή σε ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας υπό μορφή header κατά τη διάρκεια του promo (AEGEAN site www.aegeanair.com).

-Με προβολή στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα εντός των αεροσκαφών Airbus Α320/Α321 που διαθέτουν οθόνες και στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας AEGEANSTREAM με 1 video της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για 1 μήνα.

-Με προβολή φωτογραφιών (1 post/μήνα για 3 μήνες) σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (AEGEAN facebook, global page).

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ