Μια μοναδική εκδήλωση με θέμα τη Formula 1 στην Ελλάδα!

Μια μοναδική εκδήλωση για την Ελλάδα με θέμα τη Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των… μονοθέσιων!

Χρησιμοποιώντας ενός υψηλής προδιαγραφών προσομοιωτή Grand Prix Formula 1, θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον θελήσει να οδηγήσει ένα μονοθέσιο πλήρους μεγέθους, ζώντας για λίγο όπως οι πιλότοι της Formula 1 κατά διάρκεια ενός αγώνας ταχύτητας σε κάποιο σιρκουί, τη στιγμή που η αδρεναλίνη «ανεβαίνει» στα ύψη.

F1 SIMULATOR στην Κέρκυρα

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 επί κεντρικού πεζόδρομου της παλαιάς πόλης, όπου θα βρίσκεται ένα μονοθέσιο της Formula 1 (replica) με ενσωματωμένο προσομοιωτή οδήγησης.

Πλησίον του χώρου όπου θα είναι εκτεθειμένο το μονοθέσιο και σε ειδική κατασκευή που θα περιέχει 2 ελαστικά, θα παρουσιαστεί επίσης μ’ ένα διαδραστικό τρόπο και την αλλαγή ελαστικών, «F1 Pit Stop», με την εμπλοκή του παρευρισκομένου κοινού με σχετική χρονομέτρηση. Θα οργανωθεί και σχετικός διαγωνισμός με διάφορα δώρα για το κοινό.

F1 SIMULATOR Κέρκυρα

Αν βρεθείτε στην Κέρκυρα, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και το πρώτο σπίτι του Καποδίστρια που έγινε μουσείο!

Οι προσομοιωτές οδήγησης Formula 1

Οι ομάδες της Formula 1 χρησιμοποιούν προσομοιωτές οδήγησης σε δοκιμές, για το σχεδιασμό καινούργιων μονοθέσιων αγωνιστικών αυτοκινήτων και όλες τις φορές που, λόγω των κανονισμών, δεν είναι δυνατόν να γίνουν δόκιμες στην πίστα. Βασιζόμενοι στις αρχές της τεχνολογίας με την οποία οι πιλότοι της Formula 1 εκπαιδεύονται, οι προσομοιωτές θα σας κάνουν να νιώσετε το έντονο συναίσθημα να ανεβείτε σε ένα αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο και να το φθάσετε στο ανώτατο όριο απόδοσης του. Το σύστημα είναι κατασκευασμένο για να μεταφέρει στον χρήστη-πιλότο τις αισθήσεις που αισθάνονται τρέχοντας πραγματικά στην πίστα και να μεταδίδει πιστά όλες τις συγκεκριμένες καταστάσεις του κάθε σιρκουί. 

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ