Όλο και περισσότερα αεροδρόμια σε όλο το κόσμο φαίνεται πως συμπεριλαμβάνουν νέες πτήσεις προς τη Μύκονο, που αποτελεί πόλο έλξης.

Επίσης, δείτε τις νέες πτήσεις από Ελβετία προς Μύκονο, Ηράκλειο και Κω!

Πιο συγκεκριμένα, η Gulf Air, ο κρατικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα προσθέσει ένα νέο δρομολόγιο από το Μπαχρέιν προς τη Μύκονο. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 4 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το διευθυντή της Gulf Air, Krešimir Kučko, η Μύκονος  είναι ένας εξαιρετικός  προορισμός στην Ελλάδα και το δρομολόγιο Μπαχρέιν – Μύκονος θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Σημειώνεται, πως η Μύκονος θα είναι ο δεύτερος προορισμός της Gulf Air στην Ελλάδα μετά την Αθήνα.

Άλλες προσθήκες στο δίκτυο 2020 της Gulf Air περιλαμβάνουν το Μιλάνο, από τον Ιούλιο του 2020 με καθημερινές πτήσεις, και το Μόναχο από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο του 2020 με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις.

Νέες πτήσεις προς Καλαμάτα και Λέσβο

Δύο νέες αεροπορικές συνδέσεις προσθέτει στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2020 η Jet2, με τη Λέσβο και την Καλαμάτα να έχουν νέες πτήσεις που θα ξεκινάνε από Μάντσεστερ και Στάνστεντ, από τον Μάιο.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, αυτές οι αεροπορικές συνδέσεις προστέθηκαν λόγω της τεράστιας ζήτησης που είχε παρατηρηθεί. Θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Στάνστεντ και το Μάντσεστερ προς τη Λέσβο.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, από το Μάντσεστερ και μια φορά την εβδομάδα, από το αεροδρόμιο του Λονδίνου από τις 2 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά, με τις νέες πτήσεις, με προορισμό την Καλαμάτα. Οι πτήσεις θα ξεκινάνε εβδομαδιαίως από το Μάντσεστερ. Ενώ από το Στάνστεντ θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, από τις 3 Μαΐου έως και την 1η Νοέμβρη.

Η Jet2 είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες τις νέες πτήσεις και προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα για το καλοκαίρι του 2020. Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι το πρόγραμμα Summer ’20 συνεχίζει να αυξάνεται. Ενώ περιλαμβάνει πλέον 12 ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές από ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ