νέο ξενοδοχείο Σύνταγμα

Ένα νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στο Σύνταγμα τον Απρίλιο του 2020, εμπλουτίζοντας και τονώνοντας το κέντρο της Αθήνας.

- Advertisement -

Επίσης, ανακαλύψτε το καλύτερα διακοσμημένο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Το ξενοδοχείο θα έχει όνομα Athens Capital Hotel – MGallery και είναι της εταιρείας Λάμψα ΑΕ και έχει ως στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές των τουριστών για διαμονή στο κέντρο της Αθήνας.

Το Athens Capital Hotel θα στεγαστεί στο κτίριο που παλαιότερα ήταν το ιστορικό ξενοδοχείο King’s Palace. Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης βρίσκονται, πλέον, στο τελικό τους στάδιο, όπως τονίζεται από σχετική ανακοίνωση.

Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ και θα αποδώσει ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο, με 158 δωμάτια και 19 σουίτες.

Το νέο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα θα συνδυάζει την αρχιτεκτονική από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τις υπηρεσίες και τις ανέσεις υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον ξενοδοχειακό κολοσσό Accor.

Η θέση του Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Ευριπίδης Τζήκας, που έχει μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor.

- Advertisement -

Η Nutella ανοίγει -για λίγο- το δικό της «σοκολατένιο» ξενοδοχείο!

Η γνωστή εταιρεία, για τους πειρασμούς της, Nutella αναμένεται να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο το 2020, έστω και για λίγο, στην ειδυλλιακή Napa Valley των ΗΠΑ.

Επίσης, ανακαλύψτε το ξενοδοχείο στην Ινδία που σε «μυεί» στα εξωτικά..σαφάρι!

Κατά τη διάρκεια του 2020 έχει προγραμματιστεί από τη Nutella το «άνοιγμα» ενός ξενοδοχείου, για ένα Σαββατοκύριακο. Το κατάλυμα θα διαθέτει γεύματα εμπνευσμένα από τη Nutella και θα σερβίρονται από τον Chef του Fed Network, Geoffrey Zakarian.

Nutella ξενοδοχείο

Επιπλέον, θα διοργανωθεί μάθημα “Pancake art” όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αγαπημένη τους Nutella για να δημιουργήσουν ευφάνταστα πιάτα.

Ο Todd Midura, ο αντιπρόεδρος του marketing στη Nutella της Βόρειας Αμερικής εξηγεί την εμπειρία: «Χαρά του να μένεις σε ξενοδοχείο συνδυασμένη με μία σπέσιαλ εμπειρία πρωινού που σου επιτρέπει να απολαύσεις τη Nutella με νέους τρόπους.”

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ