Νέο ξενοδοχείο Nikki Beach στη Σαντορίνη

Η αλυσίδα Nikki Beach Hotels & Resorts θα ανοίξει το καλοκαίρι το δεύτερο ξενοδοχείο της στην Ελλάδα (το πρώτο είναι στο Πόρτο Χέλι), και συγκεκριμένα στο Μονόλιθο της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο θα είναι το πρώτο lifestyle resort με πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, και θα διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες, 3 εστιατόρια αλλά και σπα. Η HotelBrain, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, έχει αναλάβει τη διαχείριση του νέου 5άστερου Nikki Beach Resort & Spa Santorini.

Γνωρίστε την αλυσίδα Nikki Beach

Η Nikki Beach έχει το δικό της ξενοδοχειακό τμήμα όμως λειτουργεί σε συνεργασία με την Nikki Beach Hotels and Resorts EMEA σε 3 ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, το Μπόντρουμ και το Πόρτο Χέλι καθώς και στο νέο της Σαντορίνης. Το πρώτο resort της αλυσίδας άνοιξε το 2010 στο Koh Samui της Ταϋλάνδης. Με τη νέα προσθήκη της Ελλάδας αλλά και αυτές του Μαυροβουνίου και της Σρι Λανκα, θα ανεβάσουν το χαρτοφυλάκιό της αλυσίδας στα 7 ξενοδοχεία.

Διαβάστε ακόμα:  Το εξαιρετικό ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με την ασυναγώνιστη θέα και στην πιο προνομιακή τοποθεσία του νησιού...

Διαβάστε επίσης:

Περισσότερα νέα για ξενοδοχεία μόνο το travelstyle.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ